cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Palle Nevad Frandsen

Ugeavisen Lolland

Stem på din favorit til Nærvær Grand Prix

Nærvær Musikfestival og Lolland-Falster Lovestorm er i færd med at starte en årlig Grand Prix, hvor lokale amatørmusikere deltager med en sang. Alle kan være med til at stemme sangen ind via facebook - og alle kan se finalen på Hotel Saxkjøbing.
24. februar 2020 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

LOLLAND Til Lovestorm Melodi Grand Prix 2020 har 12 artister og bands med relation til Lolland Falster indsendt deres bidrag på Årets Lovestorm sang.

For langt de fleste af deltagerne har musik altid haft en stor betydning i deres liv. På samme vis har relationen til Lolland Falster haft en betydning, hvilket kommer til udtryk gennem deres musikalske bidrag. Deltagernes positive minder, erindringer og relationer til Lolland Falster, har sat sit spor i de 12 forskellige sange.

Deltageren Luna Engel Friberg fra Horslunde forklarer, hvordan den høje himmel og det flade land næsten er ligesom en drøm.

- Nogle gange kan jeg godt sidde og drømme mig væk til et andet land eller et andet sted, men når jeg får tænkt mig rigtig godt om, så vil jeg hellere være på Lolland, hvor himlen er 1000 gange højere end alle andre steder, siger hun.


Sådan stemmes

Indtil den 26. februar kl. 15.00, kan du ved en online afstemning stemme på din favorit sang. Det gør du på https://naervaermusikfestival.dk/stem.html.

De tre sange der får flest stemmer, går videre til Lovestorm Melodi Grand Prix, som afholdes på Hotel Saxkjøbing d. 21/3. Her vil der være gratis adgang til musikken, som starter kl. 19.00.


Afslutningsfest

Nærvær Musikfestival bliver igen i år afholdt på Maribo Gymnasium. Det foregår d. 2. maj, Kontakt festivalen, hvis du vil spille og snakke deltagelse på booking.naervaer@gmail.comKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce