cookie-og-privatlivspolitik
Torben Jørgensen har for nylig købt ejendommen Havnegade 61 i Nakskov og får nu tilskud fra Bymidtefonden til bl.a. nye vinduer og yderdøre.
Torben Jørgensen har for nylig købt ejendommen Havnegade 61 i Nakskov og får nu tilskud fra Bymidtefonden til bl.a. nye vinduer og yderdøre.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Lolland

Støtte til facadeløft

Nakskov 2030s Bymidtefond har givet støtte til to ejendomme på havnefronten. Den ene er Havnegade 61.
20. januar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV En af de første, der har fået støtte fra Nakskovs 2030's bymidtefond, er landmand Torben Jørgensen.

Støtten består af 757.000 kroner, som skal bruges til udvendig renovering af ejendommen på Havnegade 61, som Torben Jørgensen købte af KFI og overtog 1. august sidste år.

Vinduer og døre skal skiftes ud og føres tilbage til oprindelig stil, og også ejendommens tagkviste skal have en omgang.

Indvendigt skal ejendommen, som har stået tom i mange år, ligeledes renoveres. Men de udgifter skal Torben Jørgensen selv stå for. Bymidtefonden giver kun støtte til udvendig istandsættelse af fredede eller bevaringsværdige huse i Nakskov bymidte.

- Planen er, at der skal etableres fire store lejligheder på hver 220 kvadratmeter - én på hver etage - samt en mindre lejlighed på øverste etage, fortæller Torben Jørgensen.

Annonce

- Der skal lægges ny strøm ind og etableres nye køkkener og badeværelser. Alle vægge og gulve skal sættes i stand, og så er jeg sikker på, at de lejligheder bliver lige så lækre som dem ovre på Sydkajen på den anden side af havnen, slår han muntert fast.

Om lejlighederne skal sælges som ejerlejligheder, lejes ud permanent eller på b&b-basis, det har Torben Jørgensen ikke lagt sig fast på endnu.

Men han satser på, at lejlighederne vil være indflytningsklare til sommer.

I stueetagen vil Torben Jørgens sammen med sin kone drive et NEO-center. Det står for Naturlig Energi Optimering, en alternativ behandlingsmetode, der bygger på brugen af såkaldt struktureret vand. Men mere om det senere...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE