cookie-og-privatlivspolitik
Kig nærmere på den smukke stubmølle i Kappel under årets mølledag.
Kig nærmere på den smukke stubmølle i Kappel under årets mølledag.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Stubmøllen i Kappel holder åbent hus "light"

De fleste møller har aflyst den årlige mølledag, som i år finder sted søndag 21. juni. Men ikke stubmøllen i Kappel...
18. juni 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

KAPPEL På landsplan er den årlige mølledag aflyst i år på grund af de aktuelle corona-problemer. Men bestyrelsen i Kappel Stubmølle har besluttet at afholde en lokal mølledag på reduceret niveau - efter gældende regler. Det ser ud til, at det den 21. juni vil være lovligt med forsamlinger op til 50 personer, og det skulle række til en lille mølledag i Kappel. 

Der holdes en friluftsgudstjeneste klokken 11 ved stubmøllen. Gudstjenesten ved sognepræst Henrik Gade vil i år blive holdt foran den nye opbevaringslade, hvor der er mere plads, og hvor stolene kan stilles op med større afstand. Musikken og alterbordet kan anbringes i åbningen ind til laden - i læ for vinden.

Møllen vil være åben fra 12 til 16. Der kan dog ikke være mere end 3-4 personer i møllen ad gangen. Der vil blive sat sejl på møllen, og den vil køre, hvis ellers vinden er til det.  Der vil være salg af kaffe, sodavand og kage fra et bord inde i laden. Hvis man vil spise frokost ved møllen, skal man i år selv medbringe mad og drikkevarer. Det er man meget velkommen til at gøre, og der er opstillet et passende antal borde og bænke på møllepladsen. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce