cookie-og-privatlivspolitik
Den imponerende udstilling kan beses igen - til glæde for lokale og turister.
Den imponerende udstilling kan beses igen - til glæde for lokale og turister.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Sukkermuseet åbent igen

Der er nu gang i Sukkermuseet, der kan invitere 30 ind ad gangen.
03. juni 2021 kl. 07:07 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Efter en meget besværlig tid med skiftende regler fra den lovgivende magt er det nu muligt igen at kunne modtage besøgende på museet, hvor man blandt andet kan opleve den faste udstilling og nyheder som et lokomotiv, som blev sponsoreret og nu er kommet i glas og ramme.

Modelbyggerne har fremstillet en montre, hvor det fremstår meget flot. Endvidere er der fundet et gammelt roebane spor, som er restaureret..

Der er plads til max 30 pesoner i alt. I forhold til museets areal kunne man have valgt lidt flere, men af sikkerhedsgrunde - både for besøgende og guider - har museet valgt at holde sig i den sikre ende og oplyser, at guider vil typisk være nogle, som har Coronapas.

Der er krav til, at gæsterne bærer mundbind, og skal vise Coronapas ifølge gældende love. Museet har dog ikke ligget helt stille i den nedlukkede periode.

Der har løbende været kontakt til busselskaber, og andre venner. Det har dog ikke været muligt at afholde den ordinære generalforsamling, men det blive afviklet i sensommeren - sidst i august, eller måske i september. Der er åbent alle dage - undtagen mandag - fra klokken 13. Tre timer efter lukkes klokken 16.
 

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE