cookie-og-privatlivspolitik
I sin tid i Nakskov har Tobias Nordhald optimeret flere afdelinger, bl.a. vinafdelingen.

2

Billeder

I sin tid i Nakskov har Tobias Nordhald optimeret flere afdelinger, bl.a. vinafdelingen.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

SuperBrugsens uddeler søger nye udfordringer

Efter tre år som uddeler i SuperBrugsen tager Tobias Nordhald videre til en stilling som varehuschef i Kvickly i Nykøbing.
22. marts 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV - Det er ikke, fordi jeg ikke er glad for min stilling som uddeler her i SuperBrugsen i Nakskov. Det er en super god arbejdsplads, og medarbejderne udgør også et rigtig godt hold, som jeg har nydt at arbejde sammen med, lyder det fra Tobias Nordhald.

Der er til gengæld to andre årsager til, at han nu efter blot tre år i Nakskov drager videre:

- Jeg bor i Vordingborg og vil gerne have kortere vej til mit arbejde. Så da stillingen som varehuschef i Kvickly i Nykøbing blev slået op, så måtte jeg slå til, forklarer 43-årige Tobias Nordhald og slår fast:

- Det er heller ikke uvæsenligt, at der er tale om et større varehus i Coop-koncernen og dermed også en større stilling.

I sin tid i Nakskov har han primært arbejdet med at øge omsætningen i forskellige varegrupper, fx ferskvarer, vin, kød og frugt og grønt. Særligt slagterafdelingen har fået et løft i Tobias' tid.

Annonce

Den afgående uddeler har sidste arbejdsdag i Nakskov 3. april.

Hans afløser er ikke fundet endnu; men selve proceduren er gået i gang og man forventer, at den nye uddeler tiltræder sin stilling 1. maj.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE