cookie-og-privatlivspolitik
Samtalen modereres af Kamilla Ane Petersen fra Glostrup Bibliotek, der tidligere har været ansat på LollandBibliotekerne.
Samtalen modereres af Kamilla Ane Petersen fra Glostrup Bibliotek, der tidligere har været ansat på LollandBibliotekerne.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Svend Brinkmmann og Erlend Loe om livskriser

LollandBibliotekerne præsenterer populær psykologiprofessor og norsk succesforfatter i samtale om livskriser - online på facebook.
22. februar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

LOLLAND Onsdag 24. februar klokken 20 kan du hjemme i sofaen komme i selskab med to spændende herrer i en dyb samtale. Klik dig ind på LollandsBibliotekernes facebookside og lyt, når Svend Brinkmann, professor i psykologi, og den norske succesforfatter Erlend Loe mødes i en samtale om livskriser.


Kompetence og humor

Svend Brinkmann og Erlend Loe har på hver deres måde reflekteret over kriser i livet. Brinkmann har gennem sit virke som professor i psykologi hos Aarhus Universitet, skrevet flere bøger om hvordan livet kan håndteres, først med bogen "Stå Fast" i 2014 og senest med "Hvad er et menneske?" fra 2019. Den norske forfatter Erlend Loe har siden sin debut i 1993 været en flittig forfatter med 19 udgivelser på norsk og mange er oversat til dansk, hvor han er mest kendt for "Doppler", "NAIV SUPER" og "Dyrene i Afrika". Loes forfatterskab omkredser ofte særegne skæbner, hvor kriser og potentiel undergang bliver beskrevet med ironi, humor, kærlighed og nærhed til bøgernes karakterer.


Sådan deltager du

Samtalen foregår på dansk og norsk og modereres af Kamilla Ane Petersen fra Glostrup Bibliotek, der tidligere har været ansat på LollandBibliotekerne. Det koster ikke noget at se med, og tilmelding er ikke nødvendig.

Har man ikke en konto på facebook, kan man sagtens se med alligevel.

Har man spørgsmål til arrangementet, er man velkommen til at kontakte biblioteket eller eventkoordinator Nicoline Sørensen på niren@lolland.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE