Annonce
Ugeavisen Lolland

Sydlolland bliver apotek-hotspot

Huset i baggrunden kommer til at huse det nye apotek - centralt midt i Rødbyhavn over for byens centrale dagligvarebutik. Foto: Daniel Brøns

Ejeren af apoteket i Rødby har besluttet at bygge et apotek, der overgår alle andre på Lolland i automatiserede løsninger. Det kommer til at ligge i Rødbyhavn - lige midt i hovedgaden.

RØDBYHAVN Hvad gør man, når man - ti minutter i lukketid - opdager, at man har glemt at hente sin medicin? I fremtiden kan apoteket i Rødbyhavn måske have en ny løsning.

- Jeg har besluttet at flytte apoteket i Rødby til Rødbyhavn, hvor der bliver etableret Lollands første døgnboks til udlevering af medicin, siger apotekeren, der lige nu er godt i gang med forarbejderne i ejendommen, der ligger i Havnegade 11 i de lokaler, der tidligere husede Lollands Bank. En perfekt placering lige over for DagliBrugsen, hvor mange handler i forvejen.

Højteknologisk

Her kan man i fremtiden hente sine varer hele døgnet uden for åbningstiden. Og kommer man i åbningstiden, kan man forvente en effektiv ekspedition.

- Jeg har bestilt en topmoderne robot til at fremfinde varerne, så ekspedienten får pakkerne sendt op på få sekunder, så snart bestillingen er tastet ind på kasseapparatet, fortæller hun.

- Det giver også bedre tid for personalet, så de kan tilbyde bedre rådgivning, ligesom der bliver lokaler, hvor der kan tilbydes vaccinationer og personlige samtaler også.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hotspot for leveringer

Da Louise Ingerslev Vorbeck både ejer Maribo Apotek og apoteket i Rødby, så benytter hun samtidig lejligheden til at ændre organiseringen af arbejdet en lille smule, så de to afdelinger specialiserer sig lidt mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rødby-udlevering

Apotekeren har forståelse for, at nogle Rødby-kunder er triste over at miste byens apotek i Østergade, men hun forsikrer, at servicen på Sydlolland samlet set bliver bedre.

- Heldigvis kommer kunderne til at opleve det samme professionelle og smilende personale, som de plejer, da de jo flytter med. Men vi kan ikke blive i Rødby, hvor der er for dårlige pladsforhold og ikke særlig god plads til parkering - og heller ikke plads til at udvide på en god måde. Derfor håber jeg, at kunderne tager godt imod de nye rammer, med god plads til kunderne og god plads til at stille bilen udenfor. Og vil man hellere have sine varer udleveret i Rødby, så prøver jeg at finde et udleveringssted, der formentlig bliver i et supermarked eller en butik, siger hun og tilføjer, at apoteket i Rødby har sidste åbningsdag lørdag den 17. april.

  • Huset i baggrunden kommer til at huse det nye apotek - centralt midt i Rødbyhavn over for byens centrale dagligvarebutik. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kvinde dræbt af tog på Falster: Advarsel kom for sent

Guldborgsund

Lukker i protest: Ingen dialog, forståelse eller anerkendelse

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Lolland

Aldi sælger ud: Nu kan du købe hele pivtøjet

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Rødby

Lalandia lander rekord-overskud: Overvejer udbygning

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

112

Klip og bøder på Vestlolland

Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster

Lolland

Trækker stikket: Vil opløse sig selv midt i jubilæumsåret

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Annonce
Annonce
Indland

Vanvid: Seks syrebomber er kastet ind i skolegård i Esbjerg

Politik

Løsgængeren Lars Boje stifter nyt parti

Udland

Mand med alkoholskabende krop frifundet for spritkørsel

Guldborgsund

Jubler over Marys besøg: En kæmpe fornøjelse

Erhverv

Lokal bilforhandler i opkøb på Sjælland

Erhverv

Lokal hæder til danmarksmesterskaberne

Guldborgsund

Se billederne: Dronning Mary på besøg på Falster