Annonce
Ugeavisen Lolland

Sydlolland bliver apotek-hotspot

Huset i baggrunden kommer til at huse det nye apotek - centralt midt i Rødbyhavn over for byens centrale dagligvarebutik. Foto: Daniel Brøns

Ejeren af apoteket i Rødby har besluttet at bygge et apotek, der overgår alle andre på Lolland i automatiserede løsninger. Det kommer til at ligge i Rødbyhavn - lige midt i hovedgaden.

RØDBYHAVN Hvad gør man, når man - ti minutter i lukketid - opdager, at man har glemt at hente sin medicin? I fremtiden kan apoteket i Rødbyhavn måske have en ny løsning.

- Jeg har besluttet at flytte apoteket i Rødby til Rødbyhavn, hvor der bliver etableret Lollands første døgnboks til udlevering af medicin, siger apotekeren, der lige nu er godt i gang med forarbejderne i ejendommen, der ligger i Havnegade 11 i de lokaler, der tidligere husede Lollands Bank. En perfekt placering lige over for DagliBrugsen, hvor mange handler i forvejen.

Højteknologisk

Her kan man i fremtiden hente sine varer hele døgnet uden for åbningstiden. Og kommer man i åbningstiden, kan man forvente en effektiv ekspedition.

- Jeg har bestilt en topmoderne robot til at fremfinde varerne, så ekspedienten får pakkerne sendt op på få sekunder, så snart bestillingen er tastet ind på kasseapparatet, fortæller hun.

- Det giver også bedre tid for personalet, så de kan tilbyde bedre rådgivning, ligesom der bliver lokaler, hvor der kan tilbydes vaccinationer og personlige samtaler også.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hotspot for leveringer

Da Louise Ingerslev Vorbeck både ejer Maribo Apotek og apoteket i Rødby, så benytter hun samtidig lejligheden til at ændre organiseringen af arbejdet en lille smule, så de to afdelinger specialiserer sig lidt mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rødby-udlevering

Apotekeren har forståelse for, at nogle Rødby-kunder er triste over at miste byens apotek i Østergade, men hun forsikrer, at servicen på Sydlolland samlet set bliver bedre.

- Heldigvis kommer kunderne til at opleve det samme professionelle og smilende personale, som de plejer, da de jo flytter med. Men vi kan ikke blive i Rødby, hvor der er for dårlige pladsforhold og ikke særlig god plads til parkering - og heller ikke plads til at udvide på en god måde. Derfor håber jeg, at kunderne tager godt imod de nye rammer, med god plads til kunderne og god plads til at stille bilen udenfor. Og vil man hellere have sine varer udleveret i Rødby, så prøver jeg at finde et udleveringssted, der formentlig bliver i et supermarked eller en butik, siger hun og tilføjer, at apoteket i Rødby har sidste åbningsdag lørdag den 17. april.

  • Huset i baggrunden kommer til at huse det nye apotek - centralt midt i Rødbyhavn over for byens centrale dagligvarebutik. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles