cookie-og-privatlivspolitik
Line Spure Mlynek (tv) og Katrine Hartmann er gået sammen om at arrangere drive-in koncerter.
Line Spure Mlynek (tv) og Katrine Hartmann er gået sammen om at arrangere drive-in koncerter.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Ta' bilen til drive-in koncerter

Mads Langer, Carl Emil Petersen og Hr. Skæg er på plakaten under to drive-in koncerter på P-pladsen ved Nakskov Idrætscenter.
02. juni 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Efter flere måneders corona-koma inviterer Nakskov til to drive-in koncerter 19. og 20 juni, hvor der begge dage er fed musik til de voksne og lørdag edftermidag sjovt show med Hr. Skæg for børnene.

Med initiativ fra Line Spure Mlynek, indehaver af Råk og Rul, og eventmanager Katrine Hartmann, Nakskov Handel & Erhverv, præsenteres "Nakskov drive-in koncerter" 19. og 20. juni. 

- I samarbejde med en gruppe bestående af repræsentanter fra Nakskov Idrætscenter,aktivitetsudvalget i Nakskov Handel & Erhverv, Sydhavs jazz og blues samt Løvehjerterne, er der blevet arbejdet benhårdt på, at dette arrangement på kort tid er stablet på benene, fortæller Katrine Hartmann.

Drive-in koncerterne kommer til at finde at sted på parkeringspladsen ved Nakskov Idrætscenter, og der er prominente kunstner på programmet for såvel børn som voksne.


Skæg, Langger og Carl Emil

Fredag 19. juni er det Carl Emil Petersen, tidligere forsanger i Ulige numre, og som p.t hitter med "Amager forbrænding". Carl Emil Petersen har også tidligere deltaget i toppen af poppen og Fællessang på DR1 med stor succes. Denne koncert finder sted klokken 18.30-19.30, og prisen er 460 krroner inkl. gebyr for en bilbillet, med op til 5 personer i.

Dagen efter, lørdag den 20. juni, er der hele to arrangementer på programmet. Klokken 13.00 - 13.50 kommer Hr. Skæg, der er er kendt fra Ramasjang, og underholder børnene. Her er prisen 260 kr. inkl. gebyr for en bilbillet, med op til 5 personer i.

Det store "drive-in" arrangement sluttes af med et af dansk musik´s absolut største navne, nemlig Mads Langer, der går på scenen lørdag 20. juni kl. 19.30-20.30. Prisen er 560 kr. inkl. gebyr for en bilbillet, hvor der ligeledes må være max 5 personer i.


Begrænset antal billetter

Det vil ikke blive solgt mad og drikke til arrangementet, da arrangørerne opfordrer til at støtte de lokale restauranter, cafeer og butikker i Nakskov. Det betyder med andre ord, at man er velkommen til at medbringe mad og drikke på pladsen.

Billetsalget er startet, og der er et begrænset atal billetter, så det gælder om at være hurtig, hvis man vil sikre sig billetter til de tre koncerter. Billetterne vil kunne købes hos Meny i Nakskov og eller på www.billetsalg.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce