cookie-og-privatlivspolitik
Eventmanager Katrine Hartmann med Riddelhunt-mappen, der giver adgang til gådejagten og kan afhentes i dametøjsbutikken Lohse i Nygade.

2

Billeder

Eventmanager Katrine Hartmann med Riddelhunt-mappen, der giver adgang til gådejagten og kan afhentes i dametøjsbutikken Lohse i Nygade.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Ta´ med på gådejagt i Nakskov

En sjov, dramatisk og lærerig måde at udforske Nakskovs gamle bydel er at tage på byvandring med Riddlehouse - med indlagt gådeløsning og chancen for at vinde en skat.
19. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV "Det er vinter i 1659. Svensken under kong Karl X er marcheret over forsvarsværkerne i Jylland og Fyn og er på vej mod Nakskov og derefter København. Hvis Nakskov kan forsvares, vil det købe tid til at etablere forsvaret af København. I skal ikke regne med, at der kommer yderligere tropper fra København. Derfor skal I finde den helt rigtige forsvarsleder."

Sådan begynder historien i spillet Riddlehunt, hvor opgaven for byvandrerne går ud på at finde den rigtige forsvarsleder, som kan forhindre det totale kollaps

Spillerne har fem muligheder, og det gælder om at vælge den rigtige. For de fire vil føre til, at byen og fæstningen hurtigt falder, mens den sidste vil betyde en lang belejring, som vil sikre, at både Nakskov og København vil klare sig.

Og dermed hele Danmark.


Gåde løses under byvandring

Løsningen findes under en helt speciel byvandring rundt i Nakskov.

Annonce

Undervejs vil spillerne stoppe ved nogle af byens mange gamle seværdigheder. Og her skal der løses gåder.

Eksempelvis om Perlestikkerbogen, om stormflod og om udsmykninger og symboler rundt om i byen...

Der er helt konkrete spørgsmål, som spillerne vil have mulighed for at finde det rigtige svar på, hvis de er opmærksomme og går ind på Riddlehunts sjove og udfordrende vilkår.


Hent boks i butik

For at deltage i den spændende byvandring og gådejagt skal man købe billet online hos escapehouse/ riddlehunt

En billet koster 75 kroner, og for de penge får du en mappe med gåder, du skal løse, samt diverse udstyr til at løse gåderne.

Annonce

Mappen og udstyret kan du hente hos Lohse i Nygade i Nakskov i butikkens åbningstider.

Og så er det bare med at komme afsted.

Når du - forhåbentligt - har løst gåden og fundet navnet på den forsvarsleder, som kan redde Nakskov og hele Danmark fra alverdens ulykker, så vender du igen tilbage til butikken Lohse.

Her får du et diplom, der dokumenterer, at du har været med til at redde Nakskov og det ganske land, samt en skat fra en rigtig skattekiste, der befinder sig på et hemmeligt sted i butikken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE