cookie-og-privatlivspolitik
Vær med til at tælle skridt på din arbejdsplads i november.
Vær med til at tælle skridt på din arbejdsplads i november.
Foto: Zonen

Ugeavisen Lolland

Tæl skridt i Nakskov med Zonen i november

Nyt partnerskab slår et slag for kollegasammenholdet i Nakskov.
14. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Sved, smil og sociale oplevelser styrker sammenholdet på arbejdspladsen. Nakskov Idrætscenter, Firmaidrætten i Nakskov og Dansk Firmaidrætsforbund har startet et nyt partnerskab, der skal sikre mere af netop det. Det hedder "Zonen i Nakskov". Det består af et årshjul fyldt med tilbud om fysisk aktivitet, events og gode oplevelser til alle kolleger i lokalområdet.

Første store tilbud fra Zonen er en skridttællerkampagne, som foregår på arbejdspladsen fra 8. til 21. november

Tæl skridt udbydes i Zonen i Nakskov fire gange om året - alle gange med et tilhørende event i Nakskov Idrætscenter

Kampagnen varer to uger hver gang, og på de to uger skal deltagerne forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Alle hold, der i gennemsnit går de 10.000 skridt i 8 ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om pengepræmier. Tæl skridt bevægelse uden omklædning og en let måde at starte de sunde vaner på Tæl Skridt-kampagnen indbyder både til konkurrencementalitet og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden på tværs af afdelinger og geografi.

Samarbejdsparterne bag "Zonen i Nakskov", som tæller Nakskov Idrætscenter, Firmaidrætten i Nakskov og Dansk Firmaidrætsforbund, udbyder i det spritsnye partnerskab en række tilbud til medarbejderne på de lokale arbejdspladser.

Annonce

Eksempelvis Tæl skridt-kampagnen, et stævne i Danmarks Bevægelsesuge og Arbejdspladsernes Motionsdag, årlige events, adgang til motionsrum, rabat på svømmehallen og vandaktiviteter, en sundhedsambassadøruddannelse og en række andre aktiviteter.

Alle arbejdspladser i Nakskov og omegn kan være en del af Zonen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE