cookie-og-privatlivspolitik
Dorthe Christina Petersen glæder sig over, at forretningen fungerer - men det er ikke alt, der tjenes penge på for tiden.
Dorthe Christina Petersen glæder sig over, at forretningen fungerer - men det er ikke alt, der tjenes penge på for tiden.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Take-away som goodwill

Når man sælger en hyggemiddag for to med mad, vin og kage til 250 kroner op til Mors Dag, er det ikke noget, der kan mærkes på bundlinjen hos Vin og Brød i Maribo, men det handler også om at vise, hvad man kan, indtil der genåbnes rigtigt.
05. maj 2020 kl. 06:38 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Det går egentlig godt hos Cafe Vin og Brød i Maribo, men det skyldes primært, at folk henter brød hos bageren. Selve restaurant-delen er til gengæld ramt af corona på en måde, som man ikke kan rette op på ved at sælge mad ud af huset.

- Vi nåede dog heldigvis lige akkurat at vise byen, at det det her er et lækkert sted, inden vi måtte lukke for serveringen, og det momentum holder vi fast i, siger Dorthe Christina Petersen, der derfor de fleste torsdage og fredage tilbyder hyggehungrende par at hente en middag for to - inklusive mad, vin og kage - for bare 250 kroner i alt. Man kan også nøjes med en hovedret for to til typisk 150 kroner i alt.

Samtidig planlægger hun for øjeblikket caféens næste tiltag: Picnic-kurve med det hele, som man kan tage med på skovtur.

- Uanset om der er åbent for servering eller ej, er der nok altid nogle, der skal på tur i skoven, eller måske ligefrem ud at sejle med Anemonen eller på tur med Museumsbanen, når det åbner, siger hun.

I denne uge er det Mors Dag, og det fejrer de i øvrigt også hos Café Vin og Brød med en lækker ret torsdag. Torsdag den 7. Maj står menuen på brændende kærlighed. Røget bacon topper kartoffelmosen sammen med en solid løgkompot i portvin samt frisk spinat.

Kagen dertil vil formentlig være den nye Maribo Kage, der lanceres som en "Mors Dag" kage også. Den er er lavet med nøddebunde. Kagen er herefter toppet med frisk jordbærskum, friske bær og krystalliseret hvid chokolade.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce