cookie-og-privatlivspolitik
Også sidste år var Jonas Kaspersen leder af festivalen. Her på slap line foran Stiftsmuseet.
Også sidste år var Jonas Kaspersen leder af festivalen. Her på slap line foran Stiftsmuseet.
Foto: Lene Hansen

Ugeavisen Lolland

Talentfestival vender nu tilbage

D. 18. og 19. september kickstarter 1000 talenter kulturen, og janteloven bliver sparket til hjørne. Man kan møde talenterne på banegårdspladsen i Maribo.
08. september 2020 kl. 14:55 Af Daniel Brøns

MARIBO Både lokale og nationale talenter har tilmeldt sig 1000 talenter 2020. Der er én af de få festivaler, der har trodset Corona. Jonas Sylvester Kaspersen, der er projektleder i Iværksætter Lolland er rigtigt godt tilfreds med programmet.

- Programmet sprudler af mangfoldighed og virkelyst. Det er så herligt, at så mange forskellige mennesker har meldt sig til festivalen med lyst til at inspirere andre. Der er ekstra brug for rollemodeller og mennesker, der går forrest for at inspirere andre netop nu, hvor verden forandrer sig hurtigt, siger Jonas Sylvester Kaspersen, der på festivalen kan byde på musik og optræden.


Band optræder

Blandt andet kan man opleve det lokale band Resonance, der består af seks unge medlemmer spredt over Sydhavsøerne.

Phillippa Keller, der er forsanger for Resonance siger:

- Vi stiller op, fordi vi gerne vil et skridt videre med musikken. 1000 talenter er en fed platform at få sparring og mulighed for at udfordre sig selv foran et publikum.

Annonce

Foredrag

En anden god mulighed for inspiration kommer fra falstringen Jeppe Røpke, der sætter kursen mod hjemstavnen for at inspirere med foredraget "træer, mennesker og potentiale og motorsavskunst":

- Jeg er med, fordi jeg udvikler mig og lærer noget nyt, når jeg deler mit talent med andre. Jeg håber jo på, at det kan smitte af og inspirere andre til at følge deres drømme, siger Jeppe Røpke.


Interaktivt teater

Festivalen byder desuden på den interaktive teaterforestilling "Center for Succes", "Gong Meditation", Simultanskak, Retro Gaming, 3D Print, Kunst og planteworkshops - og meget mere.

Der er gratis entré til festivalen. Grundet Corona-restriktioner er der dog begrænsede pladser til nogle af talentaktiviteterne.

For 50 kr. kan man reservere sin plads på 1000talenter.dk, hvor det fulde program findes.

Annonce

1000 Talenter Festival er arrangeret af Iværksætter Lolland i samarbejde med FGU Lolland-Falster og støttet af LAG Lolland-Falster, Lolland Kommune, Lolland Musikskole, Maribo Jazz Festival, StORDstrømmen og Madfællesskab Lolland-Falster.

Information: 1000talenter.dk eller jonas@ivaerksaetterlolland.dk KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE