cookie-og-privatlivspolitik
Tim Jeppesen, Malene F. Borgny, Stina Jørgensen og Martin Nilsson i Nakskov 2030's sekretariat i Boksen på Axeltorv.
Tim Jeppesen, Malene F. Borgny, Stina Jørgensen og Martin Nilsson i Nakskov 2030's sekretariat i Boksen på Axeltorv.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Lolland

Team Nakskov 2030 er komplet

Med den sidste medarbejder på plads er Nakskov 2030's sekretariet nu fyldt.
03. marts 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV 1. marts tiltrådte endnu en medarbejder sin stilling i Nakskov 2030's sekretariat, så nu er team'et komplet og 100 procent klædt på til at gå videre med at realisere de 12 mål, som er opstillet i Nakskov 2030-planen.

Ny i sekretariatet er Martin Nilsson, som primært skal arbejde med turismestrategier og borgerinddragelse. Noget han har gode forudsætninger for efter i en årrække som ansat i Vordingborg Kommune, hvor han har været med til at søsætte turistmagneter som Camønoen og Dark Sky Park.

Men primært skal Martin Nilsson indgå i teamet og arbejde fælles om projekterne side om side med programchef Tim Jeppesen, kommunikationsmedarbejder Stina Jørgensen og byplanlægger Malene Fløystrup Borgny.

- Det er nemlig en grundtanke, at alle arbejder sammen og ikke hænger fast i sit eget fagområde, pointerer Tim Jeppesen - også selvom hjemmearbejde nok vil præge hverdagen i endnu et par måneder.


Forårets dagsorden

Øverst på listen over, hvad de næste måneder skal gå med, står renoveringen af Axeltorv og arkitektkonkurrencen, som omhandler havnebygningens fremtid.

Annonce

- Der har været en del skriverier om planerne på Axeltorv. Nogle mener, at der ikke har været offentlig debat og muligheder for at gøre indsigelser omkring planerne på torvet. Men det er ikke rigtigt, slår Tim Jeppesen fast.

Der er nemlig tale om en plan, som blev offentliggjort og vedtaget for to år siden, efter at Lolland Kommune havde valgt det ene af to forslag fra i arkitektkonkurrence. Forslaget, som vandt, var dengang genstand for adskillige offentlige møder, en offentlig høring og en intens debat.

- Der er altså tale om en for længst vedtaget plan, som nu har gennemgået nogle mindre ændringsforslag blandt andet efter ønske fra de handlende på Torvet og Nakskov Handel & Erhverv, siger Tim Jeppesen.


Se plan på www

Denne reviderede plan skal behandles på Udvalget for Teknik og Miljø's næste møde.

Tegninger og projektbeskrivelse af renoveringen af Axeltorv kan findes og læses på Lolland Kommunes hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE