cookie-og-privatlivspolitik
På Café Bita havde Ferri moderat travlt i onsdags, første dag i genåbningen.
På Café Bita havde Ferri moderat travlt i onsdags, første dag i genåbningen.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Temmelig sløv genåbning

Restauranterne og udskænkningsstederne i Nakskov oplevede ikke det væld af gæster på 2021's første åbne dag efter corona, som man i sine stille drømme havde håbet på.
26. april 2021 kl. 09:59 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Nu har vi alle i månedsvis gået og drømt om igen at kunne bestille en god bøf på en restaurant eller nyde en fadøl og en kop kaffe på en café sammen med gode venner og familie udendørs eller indendørs.

Og så skete der nærmerst ingenting onsdag 21. april, som var den første dage, hvor det igen var muligt at hænge ud på cafeer og spise ude på restauranterne.

Blandt Nakskovs åbne restauranter finder vi (bl.a.) Café Bita, Surt & Sødt på Hotel Harmonien, Skovridergaarden og Restaurant Fjorden.


Nye regler

- Vi har åbent; men måske skal gæsterne lige vænne sig til, at de både skal bestille tid en halv time i forvejen og desuden skulle fremvise et vaccinationspas eller et højst 72-timer gammelt coronapas, før de kan spise indenfor, funderer Elin Hellesøe fra Restaurant Fjorden. Hun håber på, at folk stille og roligt vænner sig til forholdene og finder ud af, at det hverken er farligt eller besværligt at bestille bord i forvejen og at få et coronapas, som er gældende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE