Efter tre år lukker Restaurant Tempus nu. I stedet tilbydes selskaber og mad ud af huset under paraplyen "Torvet 17", der således råder over restaurantlokalet på første sal og stor sal i stue-etagen.
MARIBO Der er mange restauranter i Maribo, og beliggenheden på første sal er ikke nødvendigvis den bedste. Det erkender erhvervsmanden Michael Madsen, der nu i samarbejde med kokken fra Tempus Kasper Petersen vil tilbyde selskaber, julefrokoster og mad ud af huset fra restauranten på Torvet 17.
- Vi får stor ros for vores mad og har allerede en del mad ud af huset, så det er oplagt at satse på at levere komplette løsninger til virksomhedskantiner, møder og familiebegivenheder, siger Michael Madsen, der også fortsætter med at udvikle forskellige events på stedet.
- Vi har haft rigtig god respons på vores koncerter og events, men de ligger selvfølgelig lidt stille her i corona-tiden, siger Michael Madsen, der håber på, at han i 2021 kan komme rigtigt i gang med den del af forretningen også.
Lejlighedsvist åben
Tempus vil dog stadig være åbent lejlighedsvis også på dage, hvor mange kunder kan samles.
- Det kan måske være Mortens Aften, Sankt Hans eller en særlig event, såsom når en vinbutik og en gourmet-restaurant kommer og giver en unik oplevelse. Det arbejder vi på at udvikle på, men faste åbningstider får vi ikke igen, siger han.
Partner søges
Michael Madsen vil ikke udelukke, at man kan drive restaurant med normal aftenåbent på adressen, men han erkender, at han ikke selv vil gå ind i det, så han er på udkig efter en forpagter. Ud over Torvet 17 og Tempus har Michael Madsen også har en lille entreprenørvirksomhed, som han skal bruge tid på at udvikle, samtidig med at han driver Torvet 17 og stedets events.