cookie-og-privatlivspolitik
Man kan få en flot julefrokost i salen på Torvet 17 - men det skal være i små grupper.
Man kan få en flot julefrokost i salen på Torvet 17 - men det skal være i små grupper.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Tempus bliver en del af Torvet 17

Efter tre år lukker Restaurant Tempus nu. I stedet tilbydes selskaber og mad ud af huset under paraplyen "Torvet 17", der således råder over restaurantlokalet på første sal og stor sal i stue-etagen.
11. november 2020 kl. 14:53 Af Daniel Brøns

MARIBO Der er mange restauranter i Maribo, og beliggenheden på første sal er ikke nødvendigvis den bedste. Det erkender erhvervsmanden Michael Madsen, der nu i samarbejde med kokken fra Tempus Kasper Petersen vil tilbyde selskaber, julefrokoster og mad ud af huset fra restauranten på Torvet 17.

- Vi får stor ros for vores mad og har allerede en del mad ud af huset, så det er oplagt at satse på at levere komplette løsninger til virksomhedskantiner, møder og familiebegivenheder, siger Michael Madsen, der også fortsætter med at udvikle forskellige events på stedet.

- Vi har haft rigtig god respons på vores koncerter og events, men de ligger selvfølgelig lidt stille her i corona-tiden, siger Michael Madsen, der håber på, at han i 2021 kan komme rigtigt i gang med den del af forretningen også.


Lejlighedsvist åben

Tempus vil dog stadig være åbent lejlighedsvis også på dage, hvor mange kunder kan samles.

- Det kan måske være Mortens Aften, Sankt Hans eller en særlig event, såsom når en vinbutik og en gourmet-restaurant kommer og giver en unik oplevelse. Det arbejder vi på at udvikle på, men faste åbningstider får vi ikke igen, siger han.

Annonce

Partner søges

Michael Madsen vil ikke udelukke, at man kan drive restaurant med normal aftenåbent på adressen, men han erkender, at han ikke selv vil gå ind i det, så han er på udkig efter en forpagter. Ud over Torvet 17 og Tempus har Michael Madsen også har en lille entreprenørvirksomhed, som han skal bruge tid på at udvikle, samtidig med at han driver Torvet 17 og stedets events.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE