cookie-og-privatlivspolitik
Tasja er klar med goodiebags - og champagne og kransekage, som afleveres coronasikkert, så festen kan fortsætte derhjemme - måske sammen med børnene, som kan tegne til konkurrencen.
Tasja er klar med goodiebags - og champagne og kransekage, som afleveres coronasikkert, så festen kan fortsætte derhjemme - måske sammen med børnene, som kan tegne til konkurrencen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Til jubilæumsfest hos guldsmeden

Guldsmedens Værksted har den 16. april været på torvet i Maribo i ét år. Det skal fejres med goodiebags og masser af konkurrencer.
13. april 2021 kl. 12:18 Af Daniel Brøns

MARIBO Beslutningen om at flytte fra Lollands Centret til torvet i Maribo har været rigtig, men tidspunktet - midt i coronatiden - har ikke været det mest ideelle. Men der er god grund til at feste alligevel, for guldsmed Tasja Vium Bruun og hendes team har alligevel lykkedes så godt med projektet, at der i dag er fire mand i butikken mod tidligere tre. Og det skyldes især, at kunderne er blevet flere, fortæller guldsmeden.

- Vi får simpelthen så meget ros over de lyse og venlige omgivelser, hvor der er blevet meget mere plads til nye og spændende mærker, så selv om vi har haft måneder med lav omsætning, så er der også mange, der har købt godt ind i især julemåneden sidste år, siger guldsmeden, der glæder sig til, at genåbningen bliver endnu mere omfattende.

- Man kan godt mærke, at der er færre folk i byen end før nedlukningen, og det skyldes jo, at man ikke længere kan afsætte en hel formiddag til hyggeshopping og cafébesøg. For der er jo ingen mulighed for at gå på café, og så bliver besøget i byen jo kortere, siger hun.


Liv i byen

På jubilæumsdagen vil der være "goodiebags" til de første 35 kunder i kassen. I en af poserne kan man oven i købet finde et vaskeægte luksusur af mærket "Jaguar". Også børnene er med, for butikken opsætter børnetegninger, som indleveres af børnene i en hel uge efter jubilæumsdagen. Herefter udvælges de bedste. Hovedpræmien er et smykke designet i værkstedet med inspiration fra selve tegningen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE