cookie-og-privatlivspolitik
Looking Back er lokale toner leveret af lokale musikere.
Looking Back er lokale toner leveret af lokale musikere.
Foto: PR

Ugeavisen Lolland

Tilbageblik under uret

I rækken af lørdagskoncerter giver det lokale band Looking Back den gas lørdag 17. juli klokken 11-13 ved Klokketårnet.
15. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Så er der igen linet op til et par hyggelige musikalske timer omkring middagstid, når Nakskov Handel & Erhverv disker op med lokal musik.

Koncerten finder sted under Klokketårnet i den nederste ende af byens gågade, og der er masser at se frem til.

Looking Back er et yderst velspillende band, som præsenterer sig selv sådan her: Looking Back spiller alle de fede, danske 80´er hits plus en bred vifte af Rock N´ Roll gennem tiden. 

Og hvad vil man da så mere!

Bandet går videre med præsentationen: "Vi er tre super rutinerede musikere, som har spillet i mange år, og som har medvirket i mange forskellige sammenhænge. Så med mange, mange spillejobs bag os så ved vi, hvad det kræver at skabe en god fest med den rette stemning."

Annonce

Der er 100 procent garanti for, at dansebenene skal luftes, og den store syng-med-fest bliver sat i gang, når Looking Back tager hul på repertoiret. Lyt og syng blandt andet med på Kom tilbage nu, Mr. Swingking, Kom tilfældig forbi, All my love, Den røde kjole, Fru Sauterne, En som dig, Det er mig, som står herude og banker på...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE