cookie-og-privatlivspolitik
Karen Brandt-Møller (th) modtager gavekort for Tilegades indsats af Eva Frederiksen, Ren By.
Karen Brandt-Møller (th) modtager gavekort for Tilegades indsats af Eva Frederiksen, Ren By.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Tilegade - byens reneste

13 veje og gader deltog i Store Fejedag, og nu er vinderen i dysten om at blive Nakskovs reneste gade fundet. Det blev Tilegade.
21. september 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV De var 13 beboere i Tilegade, som svang med kost og hakkejern under Store Fejedag, som fandt sted 11. september. Her var Nakskovs gader og stræder inviteret til at gøre rent i deres egen gade og foran deres egen dør og senere deltage i en hyggelig komsammen på Axeltorv med musik og mad og drikkelse.

- Det handler jo om at vinde titlen om at være byens reneste og fineste gade. I år var det gæster fra Odsherred, der var med til at stemme for, at Tilegade vandt, fortæller Eva Frederiksen fra Ren By Nakskov.

- Gæsterne besøgte Nakskov netop for at kigge nærmere på byens måde at være Ren By på. Det koncept vil de gerne lære af, siger Eva.

Den vindende gade har netop fået overrakt præmien for at være byens reneste og fineste gade. Præmien er et gavekort på 1.000 kroner, som forleden blev overrakt af Eva Frederiksen fra Ren By.

- Vi regner med at bruge pengene til en bænk, som skal stilles op på hjørnet ved Tilegade og Hollændergade - til glæde for både beboere, turister og tilfældigt forbipasserende, siger Tilegades Ren by-ambassadør Karin Brandt-Møller.

Annonce

Store Fejedag har fået tilskud fra Nakskov 2030.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE