cookie-og-privatlivspolitik
Helle Habekost (tv) og Tanja Fornitz glæder sig til at være med til at holde Nakskovs gader fri for affald.
Foto: Søren Navne

Ugeavisen Lolland

To nye bypedeller holder rent i Nakskovs gader

Helle og Tanja vil i de næste måneder fjerne affald fra gader og stræder i Nakskovs bymidte.
05. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Der er Ren By Nakskov, som har taget initiativ til, at Nakskov de næste par måneder får glæde af to bypedeller, der skal hjælpe til med at fjerne gammelt papir, cigaretskod, og hvad folk eller kan finde på at kaste fra sig på gaden.

- Vi glæder og til at komme ud i gaderne og hilse på folk og gøre et godt stykke arbejde, siger Tanja Fornitz og Helle Habekost, som nakskovitterne fremover vil kunne møde iklædt bluser med Ren by-logo på og trækkende deres stativ med alt til at holde gader og stræder rene. De to er tilknyttet Kompetencecenter Krogsbølle, hvor de er i aktivering for at blive jobparate.


To gange om ugen

Foreløbig er ordningen med bypedeller planlagt frem til 1. december.

I det tidsrum vil Helle og Tanja være på affaldsjagt rundt i gader og stræder i Nakskovs midtby fire timer to gange om ugen, nemlig tirsdag og torsdag.

Det er stadig Park og Vej, der har ansvaret for at holde gaderne rene. Bypedellerne er blot ment som en ekstra hjælp, pointeres det fra Ren By Nakskov, Nakskov Handel & Erhverv og Kompetencecenter Krogsbølle, som står bag initiativet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE