cookie-og-privatlivspolitik
Maria Jeppesen står i spidsen for Dansk Outlet, som åbner i Nakskov 6. maj.
Maria Jeppesen står i spidsen for Dansk Outlet, som åbner i Nakskov 6. maj.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Tøj i alle størrelser til hele familien

Dansk Outlet åbner butik i de forhenværende Aldi-lokaler på Vejlegadebro torsdag 6. maj.
20. april 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Hvis du har handlet i Ikea eller Søstrene Grene, vil du have en klar fornemmelse af, hvordan det bliver at gå på indkøb i Nakskovs nye tøjsupermarked, Dansk Outlet.

Her bliver kunderne nemlig også ledt gennem en labyrint, som før man ender ved kassen har ført én gennem samtlige afdelinger, fra undertøj og nattøj over modetøj til tøserne, cool kluns til drengene, stiligt tøj til de mere modne af både han- og hunkøn og så videre og så videre.

- Vi har tøj i størrelser, der rækker fra den nyfødte til herrer 8XL og damer størrelse 56, og vi kan klare alle behov for beklædning, fra inderst til yderst, fortæller Maria Holm Jeppesen, der sammen med kompagnonen Mette Kofoed ejer den kommende Dansk Outlet-forretning i Nakskov.


Dansk Outlet er ikke ensbetydende med opkøb af restpartier. Dansk Outlet er ikke ensbetydende med opkøb af restpartier.

Få restpartier

Kæden Dansk Outlet har eksisteret i en årrække. Den første forretning åbnede i 2004, og varerne på hylder og bøjler var primært restpartier, som blev opkøbt fra butikker, der var gået konkurs. Men sådan er et ikke længere. Dansk Outlet er ikke længere ensbetydende med opkøb af restpartier.

- I dag er det meget få restpartier, vi præsenterer. Til gengæld tilbyder vi sæsonaktuelle varer. Meget af udvalget består af kædens egne varer, som bliver syet rundt om i verden, fortæller Maria Jeppesen.

Annonce

Som Tøj & Sko

Skal Maria prøve at udlede essensen af Dansk Outlets stil og sortiment nævner hun prisniveauet. Det er i middellaget, for - som hun siger:

- Vi vil hellere sælge 100 stykker tøj i stedet for 10 stykker. Vi har tøj og sko til hele familien og desuden en høj kundeservice.

Christina Rasmussen, som er en af de otte lokale medarbejdere i den nye Dansk Outlet, supplerer:

- Nakskovitterne var meget glade for butikken "Tøj & Sko", som lå oppe i gågaden indtil for syv-otte år siden. Dem, som har savnet deres koncept, kan glæde sig til at købe tøj i Dansk Outlet.


Direktørerne er veninder

Dansk Outlet er en franchise-kæde, hvor den enkelte butik har en ejer, der gennem en franchise-aftale forpligter sig til at drive butikken efter et fastlagt koncept.

Annonce

- Som franchise-tagere har vi dog medbestemmelse. Basisvarerne er de samme; men vi kan godt få indflydelse på andre dele af sortimentet, slår Maria Jeppesen fast.

Sammen med Mette Kofoed har hun stået i spidsen for Dansk Outlet i Nykøbing F siden 2016. De to har kendt hinanden siden ungdommen, hvor de i starten af 1990'erne gik sammen på EUC i Nakskov. Efter en skrædderuddannelse i Sønderborg skiltes deres veje. Maria syede i en årrække rober til de kongelige på en københavnsk systue, inden hun med mand og børn vendte tilbage til Lolland, hvor de to veninder igen fandt sammen og nu åbner butik nummer to.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE