cookie-og-privatlivspolitik
Sharon Danesø (th) får hjælp af sin bonusdatter Monique i butikken Misha-My, som åbner på Axeltorv på torsdag.

4

Billeder

Sharon Danesø (th) får hjælp af sin bonusdatter Monique i butikken Misha-My, som åbner på Axeltorv på torsdag.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Tøj til høje hæle og sneakers

Ny butik med tøj til kvinder åbner på Axeltorv torsdag 18. marts klokken 10 med rød løber foran døren, flag og påskechokolade til kunderne - på covid-19-manér naturligvis.
16. marts 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Butiksvinduernes messingrammer, som pryder den fredede facade ud mod Axeltorv, spiller sammen med interiøret og de varer, som Misha-My har til salg, blandt andet en paddehatteformet lampe i messing. Et eksempel på den gennemførte stil, der præger alt i byens nye kvindetøjsbutik.

Kvinden bag stilen er 35-årige Sharon Danesø.

For et år siden flyttede Sharon sammen med sin kæreste Michael til Langø. Huset er ganske vist en investering; men parret er også faldet fuldstændig for Lolland og Langø.

- Jeg elsker freden hernede. Den er så god for min lille sjæl, siger Sharon, som både er uddannet driftsleder i landbruget og på kontor hos politiet. Men så slog stress hende ud af kurs.

Kursen er hun ved at finde igen på Vestlolland. Men hvor det var let at finde hus til en god pris, har det vist sig umuligt at finde et job.

Annonce

- Jeg har søgt alt; men der er ingen jobs at få for mig, sukker Sharon og fortæller:

- Michael og jeg har i lang tid gået med den her drøm at at åbne en butik. Og skulle det være, så skulle det være nu. Da vi så kunne leje butikslokalet her på Axeltorv 1, så slog vi til.

Den sidste måned har været hektisk. Lokalerne er blevet malet og indrettet i en stil, der blander sart med råt, hyldeknægtene er eksempelvis vinkelrette vandrør. Tøjet er importeret fra Frankrig, og det er gået nogenlunde. Men at få fat i et forhæng ind til prøverummer viste sig at være nærmest umuligt - midt i det nedlukkede coronaland.

Butikkens navn Misha-My er dannet af de første stavelser af Michael og Sharons navne. My er navnet på den datter, de går og drømmer om at få sammen.


Stilige ting til hjemmet

Misha-Mys udvalg er til kvinder, der kan lide at klæde sig feminint og romantisk i en chik stil, der går godt til både høje hæle og sneakers, som Misha-My i øvrigt også har et udvalg af.

Annonce

På hylderne er der også tasker, duftserier og ting, der vil pynte i ethvert hjem, fx vaser, lys, lamper, kurve, spejle, duftdispensere...

Der er 20 procent på tøj og lys i hele den første uge - frem til torsdag 25. marts, oplyser Sharon, som i øvrigt får hjælp i butikken af sin 20-årige bonusdatter Monique, som endnu kun delvist er flyttet til Lolland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE