cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkiv/ Henrik Pedersen

Ugeavisen Lolland

Tøjeksperten åbner igen i Nakskov

Søren Pedersen slår igen dørene op for salg af herretøj i Nakskovs gågade.
07. juli 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV - Vi kan simpelthen ikke sidde alle vores kunders savn overhørigt, så nu starter jeg selv op, fortæller en glad Søren Pedersen, som ellers måtte lukke Tøjeksperten i Nakskov for en lille måned siden.

- Vi åbner butikken omkring den 14.-15. juli med noget outlet-salg. Det kører så tre uger, og så lukker vi igen for at få tid til at sætte lokalerne i stand, forklarer Søren Pedersen, som glæder sig til igen at sælge herretøj i Nakskov.


Franchise

Tøjeksperten-kæden lukkede her i foråret alle sine egne butikker, herunder den i Nakskov; mens butikker, som var med i kæden på franchise-basis, kører videre.

- Nu åbner jeg min egen forretning. Den kommer til at hedde Tøjeksperten Søren P, for jeg er stadig med i kæden; men nu på franchise-vilkår, siger Søren Pedersen og fortsætter:

- Det betyder blandt andet, at jeg får større indflydelse på udvalget i butikken. Selve mærkerne vil være de samme som før; men inden for de enkelte mærker vil jeg kunne vælge mere frit på en måde, så butikken får et mere personligt touch.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce