cookie-og-privatlivspolitik

Ugeavisen Lolland

Torveservering bliver optimeret

Vin og Brød har brugt de seneste uger til at forberede et nyt og endnu mere moderne spisested. Når der åbnes mod torvet, vil åbne for udendørs-servering med flere parasoller og mere læ, fortæller Jakob Kuld Heiberg, der har brugt nedlukningen til at udvide forretningens areal.
02. april 2021 kl. 09:27 Af Daniel Brøns

MARIBO Selv om man er leder af et spisested, hvor alt er nyt, så er der altid noget, der kan optimeres. Det har Jakob Kuld Heiberg i høj grad vist siden sin nylige tiltrædelse som leder af stedet, hvor han har måttet tilpasse sig skiftende corona-restriktioner. Men corona skal dog ikke have æren for visionerne på torvet, fortæller han.

- Jeg har fra starten set, at torvet er et meget stort aktiv for caféen, så min plan har hele tiden været at skabe flere pladser med mere ly og læ for sol og vind, siger han og fortæller, at den del af planen er ved at være på plads nu.

- Det hele er bestilt og planerne er godkendte, så vi kan begynde at stille det hele op i løbet af nogle få dage, siger han.


Bedre pladsforhold

Ud over indretningen på torvet har Vin og Brød også været godt i gang med at indrette sig indadtil, da der pludselig viste sig en mulighed for at overtage lejemålet ovenpå.

- Vi har haft lidt i underkanten af plads til personalerum, lager og den slags, så det er vi ved at have indrettet nu, siger Jakob Heiberg, der forsikrer, at plads-optimeringen også kommer til at gøre det lettere at tilpasse menuen kreativt, da de mange retter typisk kræver stor plads til opbevaring, så lige nu planlægges menukortene endnu mere frit og kreativt end hidtil.

Annonce

Indretning ændres

Den 21. april går det løs med udendørs servering, og det kommer gæsterne ikke kun til at mærke med serveringerne udendørs, men også indendørs, hvor et forbedret bestillingsområde med nye diske - samt et mere avanceret øl-anlæg - vil være på plads.

- Så håber vi bare på godt vejr udendørs, så vi kan være med til at skabe stemning på torvet igen, siger Jakob Heiberg, der dog mellem 21. april og 6. maj stadig ikke må tage kunderne indenfor, når de regner. Så må de tage gourmetmaden med hjem i stedet, og det fungerer også glimrende allerede nu, fortæller han.

- Faktisk går det ret godt med salg af mad ud af huset - enten tager folk den med hjem, eller også sætter de sig på en bænk et sted. For selv om man endnu ikke må spise ude ved vores borde, så er det stadig tilladt på de offentlige bænke, siger han, inden han løber ind igen for at få skrevet videre på menukortene. Det hele skal nemlig være klart til den 21, som er det nærmeste, man kommer på en rigtig festdag. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE