Annonce
Ugeavisen Lolland

Torveservering bliver optimeret

Vin og Brød har brugt de seneste uger til at forberede et nyt og endnu mere moderne spisested. Når der åbnes mod torvet, vil åbne for udendørs-servering med flere parasoller og mere læ, fortæller Jakob Kuld Heiberg, der har brugt nedlukningen til at udvide forretningens areal.

MARIBO Selv om man er leder af et spisested, hvor alt er nyt, så er der altid noget, der kan optimeres. Det har Jakob Kuld Heiberg i høj grad vist siden sin nylige tiltrædelse som leder af stedet, hvor han har måttet tilpasse sig skiftende corona-restriktioner. Men corona skal dog ikke have æren for visionerne på torvet, fortæller han.

- Jeg har fra starten set, at torvet er et meget stort aktiv for caféen, så min plan har hele tiden været at skabe flere pladser med mere ly og læ for sol og vind, siger han og fortæller, at den del af planen er ved at være på plads nu.

- Det hele er bestilt og planerne er godkendte, så vi kan begynde at stille det hele op i løbet af nogle få dage, siger han.

Bedre pladsforhold

Ud over indretningen på torvet har Vin og Brød også været godt i gang med at indrette sig indadtil, da der pludselig viste sig en mulighed for at overtage lejemålet ovenpå.

- Vi har haft lidt i underkanten af plads til personalerum, lager og den slags, så det er vi ved at have indrettet nu, siger Jakob Heiberg, der forsikrer, at plads-optimeringen også kommer til at gøre det lettere at tilpasse menuen kreativt, da de mange retter typisk kræver stor plads til opbevaring, så lige nu planlægges menukortene endnu mere frit og kreativt end hidtil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indretning ændres

Den 21. april går det løs med udendørs servering, og det kommer gæsterne ikke kun til at mærke med serveringerne udendørs, men også indendørs, hvor et forbedret bestillingsområde med nye diske - samt et mere avanceret øl-anlæg - vil være på plads.

- Så håber vi bare på godt vejr udendørs, så vi kan være med til at skabe stemning på torvet igen, siger Jakob Heiberg, der dog mellem 21. april og 6. maj stadig ikke må tage kunderne indenfor, når de regner. Så må de tage gourmetmaden med hjem i stedet, og det fungerer også glimrende allerede nu, fortæller han.

- Faktisk går det ret godt med salg af mad ud af huset - enten tager folk den med hjem, eller også sætter de sig på en bænk et sted. For selv om man endnu ikke må spise ude ved vores borde, så er det stadig tilladt på de offentlige bænke, siger han, inden han løber ind igen for at få skrevet videre på menukortene. Det hele skal nemlig være klart til den 21, som er det nærmeste, man kommer på en rigtig festdag. dbr

Annonce
Annonce
Annonce
Lolland

Lokal håndboldklub fik "uvurderlig hjælp"

Guldborgsund

Sommerhus-sensation: - Vi har forrygende travlt

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Lolland-Falser

Stigende vandstande og voldsomme storme har konsekvenser: Flere og flere melder sig

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd