cookie-og-privatlivspolitik
Søren Hansen (th) fra Ravnsborg Motionscentrer er en af initiativtagerne til motionsdagen med et godt formål.

2

Billeder

Søren Hansen (th) fra Ravnsborg Motionscentrer er en af initiativtagerne til motionsdagen med et godt formål.
Foto: Lena Behrens

Ugeavisen Lolland

Trim formen og støt brysterne

Motionsdag i Horslunde til fordel for Lyserød Lørdag og kampen mod brystkræft.
06. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

HORSLUNDE Du kan slå to fluer med ét smæk, hvis du deltager i motionsdagen, som finder sted ved Ravnsborghallen i Horslunde lørdag 16. oktober.

Du kan nemlig få en god gang motion og på den måde få trimmet formen. Og samtidig vil hvert et skridt, du tager, og hver en omgang, du træder på spinningcyklen, sikre et bidrag til Lyserød Lørdag og kampagnen "Støt brysterne".


Alsidigt program

Dagens program byder på spinning, hvor man kan gå sammen privat eller på firmabasis og skiftes til at sidde i sadlen mellem klokken 9 og 13. Det er Ravnsborg Motionscenter, der står for denne aktivitet.

Ud over spinning kan du også cykel med på en mountainbike-tur, jumpe eller tage med på en løbe- eller gåtur.

Klokken 9.30 byder Nakskov Cykle Club på en 30 kilometer lang MTB-tur.

Annonce

NIMF Nakskov står for løbe- og gåture på hhv 5 og 7,5 kilometer lange ruter. Der er start klokken 9.45. Og klokken 11 og 12 inviterer Nøbbet GF på jump.


Samarbejde på tværs

- Grundtanken bag hele projektet er - ud over at støtte kampen mod brystkræft - at øge samarbejdet mellem de lokale klubber her på Vestlolland, forklarer Søren Hansen fra Ravnsborg Motionscenter.

Søren Hansen drømmer om, at Vestlolland kan komme på landkortet, når det handler om at samle penge ind til det gode formål. Men på længere sigt er det samarbejdet på tværs af de lokale klubber på Vestlolland, som ligger hans hjerte nær. Søren Hansen forestiller sig ikke, at samarbejdet kun skal centrere sig om Lyserød Lørdag; nej det kan udfoldes til at foregå på alle tidspunkter året rundt, funderer han.


Hyggelig familiedag

Der er lagt op til en hyggelig familiedag, så alt er da heller ikke lagt an på at svede i den gode sags tjeneste.

Programmet byder således på danseunderholdning og opvisning med de dygtige dansere fra danseinstituttet Popp Studio.

Annonce

Arrangørerne er ud over Ravnsborg Motionscenter Nakskov Cykle Club, Nøbbet GF, NIMF Nakskov, Popp Studio, Ravnsborghallens Cafeteria og Ugeavisen Lolland.

Tilmelding og betaling sker på selve dagen via MobilePay.

Har du ikke mulighed for at deltage i den hyggelige motionsdag i den gode sags tjeneste, kan du sende et bidrag til "Støt brysterne" via MobilePay 505440.

.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE