cookie-og-privatlivspolitik
Troen er klar til at levere en smuk klassisk koncert i musikforeningen i Maribo
Troen er klar til at levere en smuk klassisk koncert i musikforeningen i Maribo
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Trio spiller i musikforeningen

Fredag d. 23. oktober samler Maribo Musikforening op på det forsømte forår, for her kommer Trìo Pèrez Iñesta til Maribo. Koncerten blev aflyst i foråret, men nu kan vi heldigvis opleve den.
19. oktober 2020 kl. 14:33 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Trioen består af de to søstre Gala og Claudia på violin og klaver samt cellisten Luis Zorita. Ud over disse tre er der gæstemusikere fra Holstebro Masterclass på scenen, og det bliver en forrygende aften med Beethovens klavertrio i B-dur, opus 11, "Gassenhauer", Carl Nielsens strygekvintet i G-dur og Olivier Messiaens "Kvartet til tidens ende for klarinet, violin, cello og klaver ".

Et medlemskab koster for en enkeltperson kr. 125.- pr. sæson, og kr. 200.- for en familie. Billetpriser til koncerterne er 80 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke-medlemmer og under 25 år gratis adgang. Der sælges billetter ved indgangen fra en halvt time inden (kun kontant betaling) og der kan ikke reserveres billetter. Drikkevarer medbringer man selv på grund af corona.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce