cookie-og-privatlivspolitik
Med kant og vid har Troels Trier underholdt flere generationer af danskere gennem adskillige årtier.
Foto: pr

Ugeavisen Lolland

Troels Triers vej fra Røde Mor til Grøn Far

Sange, anekdoter og malerier er ingredienser i totalforestilling i Nakskov med Troels Trier.
15. september 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Lørdag 23. oktober klokken 20 kan du opleve Troels Trier i Huset på Blegen i Nakskov

Her vil den folkekære socialist synge og fortælle om, hvordan hans vej har været fra Røde Mor til Grøn Far.

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969 og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje "balletdanser" til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Koncerten i Huset er arrangeret af Løvehjerterne. Det er en siddende koncert med plads til 130 publikummer. Billetter kan allerede nu købes hos Meny og i Tropehuset.

Annonce

Samme steder, i Meny og i Tropehuset, kan man allerede nu også få billetter til en anden af efterårets koncerter, nemlig til koncerten med Die Herren 15. november i Huset på Blegen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE