cookie-og-privatlivspolitik
Kit Marquardsen (tv) Birthe Kristensen har masser af nyheder og anbefalinger klar.
Kit Marquardsen (tv) Birthe Kristensen har masser af nyheder og anbefalinger klar.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Udsalg og nyheder

Typisk falder bogudsalget inden forårets nyheder, men i år er udsalget udsat, så boghandleren har lige nu både gode tilbud og masser af nyheder.
12. april 2021 kl. 12:19 Af Daniel Brøns

NAKSKOV/MARIBO Når bogudsalget i "Bog og Idé" slutter ved lukketid på lørdag, så er der god mulighed for, at omsætningen for ugen nærmer sig rekord. Det mener Birthe Kristensen fra kædens afdeling i Nakskov, hvor det lige nu vrimler ind med nyheder - samtidig med, at der er udsalg med masser af tilbud.

- Sådan et sammenfald har vi jo normalt aldrig, fordi udsalget jo plejer at komme først, men det blev jo udsat på grund af corona, siger hun og fremviser udsalgshylderne, hvor der er masser af tilbud fra 30 kroner og opefter.

Mange kunder er dog mere fokuseret på nyheder, og det er der også god grund til, siger hun og fortæller, at hun selv er glad for romaner, såsom "PIgen fra det store hvide skib", der jo handler om hospitalsskibet "Jutlandia", der blev bygget i Nakskov.

- Jeg har ikke selv læst den endnu, men flere kunder har allerede rost den til skyerne, siger hun og finder lige bogen "Kvinde set fra ryggen" af den anmelderroste Jesper Wung-Sung, der modtog De Gyldne Laurbæri 2017 for sin slægtsroman: "En anden gren". Jesper Wung-Sung er også næsten fra lokalområdet, idet han er student fra Svendborg Gymnasium, hvor han har boet.

Hendes kollega Kit Marquardsen har også en anbefaling klar. Hun har læst nummer ét på bestsellerlisten "Manden Uden Ansigt" og er ovenud begejstret over dramaet, der finder sted ved den jyske vadehavskyst, hvor man finder et lig.

Annonce

- Det er bare en historie, der holder 100 procent, så jeg kunne slet ikke stoppe, da jeg var kommet i gang med den, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE