cookie-og-privatlivspolitik
Skjorter er der masser af i butikken - og endnu flere på skærmen.
Skjorter er der masser af i butikken - og endnu flere på skærmen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Udvalget er nu tidoblet

Når man går ind i Tøjeksperten i Maribo, så besøger man samtidig en af landets største netbutikker, for kan man ikke finde den helt rigtige skjorte, så er hele kædens online-shop til rådighed fra en stander.
07. april 2021 kl. 08:14 Af Daniel Brøns

MARIBO Nethandel er kommet for at blive, så hvorfor ikke kombinere den fysiske butiks nærvær og daglige udvalg med nettets næsten uendelige udvalg af varer?

Sådan tænkte Jørgen Keis Hansen, da han skulle i gang med at indrette den nye Tøjeksperten på torvet i Maribo, hvor han nu sammen med sin hustru Lotte Stryhn Hansen kommer til at servicere kunderne på Midtlolland i de kommende år.

Midt i butikken har han derfor fået opstillet en indkøbs-stander udviklet af tøjkædens hovedkontor, så kunderne pludselig får forøget udvalget med flere længder.

- Naturligvis har vi et stor udvalg i udstillingen, men har kunden nogle særlige behov, så kan det være, at vedkommende skal prøve at se, hvad der er på hovedlageret i stedet, siger han og fremfinder hurtigt nogle lækre tilbudsskjorter til under 100 kroner stykket.- Men det kan også være, at en kunde vil have et af de mindre brugte tøjmærker som La Coste, og så kan man hurtigt få udvalget frem på skærmen, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE