cookie-og-privatlivspolitik
Telse Hübertz håber, at Maribo vinder årets koncert - ligesom gymnasiet har gjort det en gang tidligere.
Telse Hübertz håber, at Maribo vinder årets koncert - ligesom gymnasiet har gjort det en gang tidligere.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Unge indsamlere skal motiveres

Når Røde Kors' landsindsamling skydes i gang den 3. oktober, bliver det med opbakning fra Maribo Gymnasium.
26. september 2021 kl. 08:15 Af Daniel Brøns

LOLLAND Herhjemme vil en del af de indsamlede penge gå til sårbare børn, der vokser op i udsatte familier, ligesom der vil gå penge til katastrofer i Verden.

I Maribo håber indsamlingsleder Telse Hübertz, at indsatsen på gymnasiet - og chancen for at vinde en koncert til gymnasiet vil få mange til at melde sig som indsamler. Men også andre fra området er der brug for.

Det går ned ad bakke med antallet, så vi gør meget for at hygge om alle. På dagen sørger Den varme Stue i Suhrsgade for varme drikke, lidt til ganen og hygge - før og efter indsamlingen.

- En typisk indsamlingsbøtte kan give én hel måneds mad til 20 krigsramte børn eller seks måneders støtte til et sårbart barn i en udsat familie i herhjemme. Så man gør altså en stor forskel, siger indsamlingslederen, der træffes på 4072 5376.

Tilmelding på www.rødekors.dk/indsamler dbr

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE