cookie-og-privatlivspolitik
Personalet har fået en hel etage for sig selv. Her er vi dog på første sal med den flotte Justisia-figur.

13

Billeder

Personalet har fået en hel etage for sig selv. Her er vi dog på første sal med den flotte Justisia-figur.
Foto: Stine Brøns

Ugeavisen Lolland

VUC inviterer til samarbejde i flot domhus

De flotte lokaler i domhuset i Maribo kommer fremover til at huse VUC, der gerne ser lokalerne brugt til samarbejde med lokalområdet.
27. februar 2020 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Sikke nogle flotte rammer for et temmelig lille uddannelsessted. Sådan vil mange nok tænke, når de ser VUC's lokaler på 2. sal og 3. sal i det gamle domhus i Maribo.

Måske har VUC haft lignende tanker med lokalerne, der blev indviet den 17. februar. For de skal nemlig ikke kun betrædes af uddannelseinstutionens elever og undervisere. Den lokale uddannelseschef Carsten Gottschalk Sørensen fortæller at han har en vision om at VUC Storstrøm med den nye beliggenhed vil "byde byen ind" i de flotte lokaler med den store sal og flotte trappeopgang. Og figuren med "Justitia" bliver stående og vogter for enden af trappen på første sal.

- Jeg tænker, at de gode centrale lokaler giver god mulighed for at invitere ind til samarbejde om foredrag og andre arrangementer med egne studerende og erhvervsliv og kulturliv i øvrigt, siger han og fremviser lokalerne, der er meget fleksibelt indrettet med læringszoner, så flere studerende i samme lokale kan arbejde med forskellige ting i forskellige niveauer.

- Vi gør meget ud af at tilpasse undervisningen individuelt, og til det har vi skabt nogle fantastiske rammer, siger han og fortæller, at lokalerne i mange timer i døgnet ikke bliver benyttet, så personalet er godt i gang med at idéudvikle i forhold til mulighederne.

Se billeder på ual.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce