cookie-og-privatlivspolitik
Fra venstre: Henrik Hersø Pedersen, Finn Christensen og Thomas Hersø Pedersen
Fra venstre: Henrik Hersø Pedersen, Finn Christensen og Thomas Hersø Pedersen
Foto: Torben Larsen

Ugeavisen Lolland

VW og Skoda rykker fra Nakskov

Tidens krav om øget fokus og uddannelse har gjort det nødvendigt at samle kræfterne i færre og lidt større bilhuse. Så nu styrker VW og Skoda sin service i Maribo, hvor service vil foregå fremover.
20. september 2021 kl. 08:04 Af Daniel Brøns

MARIBO/NAKSKOV At der er mere teknik i bilerne kan nu også mærkes på Lolland, hvor bilhusene i stigende grad vil samle kræfterne færre steder.

Det kommer også til at gælde VW, der pr. 1. september 2021 nu har valgt at flytte Volkswagen service Nakskov til kollegaafdelingen i Maribo, hvor alle gode kræfter samles for at kunne levere en endnu bedre service med mere specialviden, end det hidtil har været muligt.

Ligeledes vil Skoda service også blive flyttet fra Nakskov til Maribo fra pr. 1 oktober 2021, så alle Skoda kunder på Lolland kan henvende sig i Maribo, når deres Skoda skal serviceres.

Thomas Petersen fra VW Maribo siger:

- Vi har stigende krav til investeringer i såvel bygninger, værktøj og uddannelse, så når vi skal imødese fremtidens generation af person - og varebiler - og klare overgangen til el-biler på en professionel måde, så skal det enkelte bilhus have en noget større volumen for at få økonomi i forretningen og samtidig holde den meget høje standard, som vi står for, siger han og tilføjer:

Annonce

- Den gode og imødekommende service som Nakskov afdelingen er kendt for, rykkes naturligvis med til Maribo, ligesom det kendte personale fra Nakskov gør - så vi håber inderligt på, at alle vores kunder vil rykke med til Maribo, og se fordelen i, at samle alle kompetencer fra Lolland under ét tag.

Overgangen sker glidende i september måned, hvor også der kommer forskellige tiltag, der vil gøre det så gnidningsfrit som muligt for alle kunder at få serviceret deres bil i Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE