cookie-og-privatlivspolitik
Claus Stechnik er parat til at indtage hovedstaden og byde ind på endnu flere offentlige udbud.
Claus Stechnik er parat til at indtage hovedstaden og byde ind på endnu flere offentlige udbud.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Vagtselskab indtager hovedstaden

CS Vagt har vundet et stort udbud på Københavns Universitet. Nu åbner CS Vagt og Vikar Specialisten kontor i København, hvor flere opgaver er i vente.
25. december 2020 kl. 13:46 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO CS Vagt og Vikar Specialisten i Maribo har siden 2017 arbejdet intenst for at vækste ved at byde ind på offentlige udbud - og nu begynder resultaterne for alvor at vise sig.

Det fortæller Claus Stechnik, der er direktør og ejer af CS Vagt.

- En lille gruppe på fire-fem medarbejdere har arbejdet intenst på at arbejde sig ind på udbuddene, og nu her vi efterhånden knækket koden til, hvordan vi kan vinde, siger han.


Fængsel og Universitet

Nogle af de første resultater af indsatsen har allerede vist sig med erobringen af vagtopgaver på den nye Storstrømsbro og byggeriet på Vestre Fængsel. Men de opgaver kan ikke måle sig med dem, der er på vej i København, forsikrer Stechnik.

- Vi skal jo passe på områder på i alt 1 mio. kvadratmeter - en kæmpe opgave, der kræver mellem 25 og 30 mand at løse, siger han og oplyser, at selskabet derfor lige nu er på udkig efter flere medarbejdere. I dag er der omkring 40, som arbejder med vagtopgaver i CS Vagt.


Kvalitet tæller

At de nye opgaver nu begynder at komme ind skyldes - ifølge Claus Stechnik - én ting:

- De nye kunder kan godt lide vores præcise løsningsbeskrivelser og høje kvalitetsniveau. Hos CS Vagt er vi ISO-certificeret, og man kan desuden være 100 procent sikker på, at vi kommer, når vi skal komme og leverer det, som er aftalt. Og har man brug for at snakke med os, så har vores kundeansvarlige meget store frihedsgrader til at løse udfordringer uden at skulle involvere en kæmpe organisation, siger han.


Topkarakter

Claus Stechnik oplyser desuden, at vagtselskabet i udbuddet på Københavns Universitet scorede højeste karakter på alle faktorer i udbuddet.

- Vi fik fem ud af fem point på alle målepunkter. Og da ingen andre i konkurrencen kunne klare det, så endte vi med at vinde, siger han og oplyser, at han i disse dage venter svar på endnu større udbud - især i hovedstadsområdet.

- Det her er kun begyndelsen, og måske kan vi allerede i næste uge fortælle, at vi har vundet et udbud med behov for langt flere ansatte end i opgaven på Københavns Universitet, siger han.

Der kan derfor blive travlt, når kontoret i Glostrup åbner i løbet januar med det mål at servicere alle de nye kunder - samt ikke mindst - at sikre, at der er ansat folk nok til at løse opgaverne.

Og Claus Stechnik glæder sig til at byde endnu flere ansatte om bord.

- Det er på mange måder en meget veldefineret virksomhed, som vi alle er blevet en del af, for når man deltager i udbud, skal man være meget specifik i forhold til værdier, organisation og arbejdsmetoder. Det har været en positiv sidegevinst ved at være med i udbuddene, som kan være lidt udmattende, fordi man kun vinder 10 procent af opgaverne. Men det tal stiger formentlig nu, hvor vi er blevet dygtigere til at byde ind på udbuddene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce