cookie-og-privatlivspolitik
Det nye hold i Nybolig - fra venstre René Hansen, Helle Gluud, Mette Lynge Eichwald samt Frank Lynge.
Det nye hold i Nybolig - fra venstre René Hansen, Helle Gluud, Mette Lynge Eichwald samt Frank Lynge.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Vanvittigt salg hos Nybolig

Hos Nybolig udvider de nu staben i en tid, hvor kun byhusene kan være lidt svære at sælge.
19. september 2020 kl. 15:44 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO 22-årige Mette Eichwald er efter et par år i København nu landet på et kontor i sin hjemby i en tid, hvor der mere travlt end nogensinde. Nybolig Maribo & Rødby solgte 160 huse de sidste 12 måneder, og derfor var der lutter smil, da hun henvendte sig til kontoret for at høre, om hun kunne blive trainee og samtidig færdiggøre sin mægleruddannelse hos Nybolig.

Medindehaver Frank Lynge siger:

- Vi har rigeligt at lave, og da vi gerne vil være områdets mest lokale mægler, er det jo perfekt, når vi kan ansætte en lokal, siger han

Og salget går lige nu rigtigt godt,

- Sommerhuse og helårshuse går godt. Villaer i Maribo sælger rigtigt godt, når de er i god kvalitet - især når de er i et plan. Og lige nu bliver de - tidligere meget svært sælgelige huse til omkring de 400.000 - solgt meget hurtigt, siger han.

Eneste udfordring lige nu er måske, at nogle sælgere er begyndt at blive lidt for optimistiske med priserne.

- Maribo er blevet populær - også rigtig populær, men man skal nok erkende, at gamle saneringsmodne huse i midtbyen ikke er lige så meget værd som et kvalitetshus i udkanten af byen, så liggetiden er størst i midtbyen, hvor priserne måske er kommet lidt for højt op, vurderer mægleren, der regner med, at Mette Eichwald får rigeligt at lave fremover.

Og Mette Eichwald er bare glad for at være landet i Maribo igen.

- Jeg har tidligere været trainee hos en mægler i København, men kan allerede nu se, at opgaverne er meget mere varierede på et kontor som dette, hvor man arbejder med alt fra salg til udstykning og projektudvikling. Det er rigtigt sjovt at være med til, så jeg tænker også, at der er gode chancer for, at jeg bliver i mange år. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce