cookie-og-privatlivspolitik
Boligpriserne har indtil nu haltet lidt efter det øvrige Lolland, men det kan snart ændre sig, efterhånden som de billige boliger ikke længere fås på Midtlolland - og flere købere får øje på udviklingen af blandt andet Nakskov bymidte.
Boligpriserne har indtil nu haltet lidt efter det øvrige Lolland, men det kan snart ændre sig, efterhånden som de billige boliger ikke længere fås på Midtlolland - og flere købere får øje på udviklingen af blandt andet Nakskov bymidte.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Vestlolland er på vej op

Direktør i Lollands Bank Allan Aaskov glæder sig over de seneste års positive udvikling på Lolland-Falster. En udvikling, der er stærkest omkring Midt- og Østlolland, men nu også kan mærkes helt ude på det vestligste Lolland.
31. marts 2021 kl. 11:25 Af Daniel Brøns

NAKSKOV Den tid, hvor Lolland-Falster var kendt som et sted, hvor huspriserne bare faldt og faldt, og hvor der var langt mellem succes-historierne, er ved at være forbi.

Det mener direktøren for Lollands Bank Allan Aaskov, der fra sit daglige kontor i Nakskov begynder at mærke dønningerne fra fremgangen på resten af Sydhavsøerne.

- Mens huspriserne stiger længere østpå og alle sommerhusene bliver støvsuget ud af markedet, så har vi indtil for nylig ikke oplevet helt den samme fremgang her på Vestlolland. Men nu kan man mærke, at husene bliver solgt. Måske ikke til overpriser, men det kan være, at de bliver solgt til prisen, siger direktøren.


Femern er årsagen

Han giver især Femern-forbindelsen en stor del af æren for fremgangen.

- Det er jo en meget stor og konkret faktor i udviklingen, og den kommer oven i al den positive omtale, der er kommet gennem Lovestorm og de mange turister, der er begyndt at opdage området i coronakrisen, siger direktøren, der også roser de udviklingsplaner, der er med til at sætte Nakskov på landkortet.

Annonce

Udviklingsplan vigtig

Han peger især på Nakskov 2030-projektet, der støttes af banken med blandt andet billig mellemfinansiering, når man istandsætter huse i midtbyen.

Det projekt vil sammen med de store eksklusive boligprojekter på havnen få stor betydning for hele Vestlolland, siger han og fastslår, at der er masser af købekraft til kvalitetsboligerne i de nye projekter.

- Det går jo godt på Lolland, hvor vores virksomhedskunder klarer sig rigtigt godt, fordi der kommer mere og mere gang i hjulene. Ikke mindst hos håndværkerne, som har fyldte ordrebøger så langt øjet rækker, så jeg tror, at fremgangen vil fortsætte meget længe endnu, siger han og understreger, at alle forventer, at coronakrisens afslutning vil medføre vækst og ny optimisme i hele Danmark.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE