cookie-og-privatlivspolitik
Billedtekst: Folk køber meget ind af lækkerier for tiden. Her viser caféens Liv Ammitzbøll de nye "Chocomell Boller", der er en særlig kage med mørdej, saltkaramel, chokolade og lækre marengs.
Billedtekst: Folk køber meget ind af lækkerier for tiden. Her viser caféens Liv Ammitzbøll de nye "Chocomell Boller", der er en særlig kage med mørdej, saltkaramel, chokolade og lækre marengs.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Vi hygger os stadig med gourmet-mad og kager

Jakob Kuld Heiberg nåede kun at få otte normale dage på Cafe Vin&Brød i Maribo, inden corona-nedlukningen ramte. Men hverdagen fortsætter, selv om omsætningen er faldet betydeligt i disse dage.
16. januar 2021 kl. 14:50 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO På Café Vin&Brød i Maribo har successen været så stor, at der i dag er 30 tjendende ånder, som har deres gang her. Men lige nu er kun seks af dem på arbejde. Så trods corona er der stadig brug for en indsats, når lækker mad og lækkert brød skal ud til kunderne. Det fortæller Jakob Kuld Heiberg, der for nylig blev ansat som leder af stedet.

- Vi savner selvfølgelig en del af de strøgkunder, der besøgte os som del af deres shoppingtur, men mange lægger nu stadig vejen forbi for at købe ind til kaffen, frokosten eller middagen, siger Jakob Kuld Heiberg, der fortsætter med at levere , tapas, "Dagens Ret" og anden mad ud af huset - samt alt fra bagerudsalget.

- Vi har fået en fast kundekreds, der sætter pris på vores gastronomiske oplevelser, siger han og fremviser et menukort, der er meget varieret - med retter til 85 kroner pr. stk, som man kan bestille til afhentning i løbet af eftermiddagen.


Fastelavn venter

Også varerne fra Pabst Bakery sælger utroligt godt.

- I julen og nytåret susede han nærmest i pendulfart med kransekage og brød til vores nytårsanretninger og julemiddage, der virkelig har været efterspurgte, siger restauranchefen, der i de kommende uger venter stort salg af fastelavnsboller.

Annonce

- Ud over de almindelige med flødeskum, har vi også to gammeldags varianter til dem, der vil prøve noget helt andet her i den kolde tid, siger cafe-chefen, der glæder sig til foråret, så det forhåbentlig bliver tilladt med servering udendørs på torvet - og måske indendørs også. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE