Andre tjenester
Vi har observeret, at du har installeret en adblocker. Vi kan derfor ikke vise dig vores annoncer. Det er vi rigtig kede af, da indtægterne fra annonceringen er med til at vi på daglig basis kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.
Vi håber derfor, at du i din adblocker, vil tillade visning af annoncer fra folketidende.dk. Selvom du tilføjer folketidende.dk, vil du stadig undgå reklamer fra andre sites.
Klik på dit adblock ikon i browseren. Tilføj domænet folketidende.dk under tilladte domæner. Næste gang du besøger os vil reklamerne kunne vises.
Tak for hjælpen og god læselyst!
Lolland-Falsters Folketidende
Jakob Kuld Heiberg nåede kun at få otte normale dage på Cafe Vin&Brød i Maribo, inden corona-nedlukningen ramte. Men hverdagen fortsætter, selv om omsætningen er faldet betydeligt i disse dage.
MARIBO På Café Vin&Brød i Maribo har successen været så stor, at der i dag er 30 tjendende ånder, som har deres gang her. Men lige nu er kun seks af dem på arbejde. Så trods corona er der stadig brug for en indsats, når lækker mad og lækkert brød skal ud til kunderne. Det fortæller Jakob Kuld Heiberg, der for nylig blev ansat som leder af stedet.
- Vi savner selvfølgelig en del af de strøgkunder, der besøgte os som del af deres shoppingtur, men mange lægger nu stadig vejen forbi for at købe ind til kaffen, frokosten eller middagen, siger Jakob Kuld Heiberg, der fortsætter med at levere , tapas, "Dagens Ret" og anden mad ud af huset - samt alt fra bagerudsalget.
- Vi har fået en fast kundekreds, der sætter pris på vores gastronomiske oplevelser, siger han og fremviser et menukort, der er meget varieret - med retter til 85 kroner pr. stk, som man kan bestille til afhentning i løbet af eftermiddagen.
Også varerne fra Pabst Bakery sælger utroligt godt.
- I julen og nytåret susede han nærmest i pendulfart med kransekage og brød til vores nytårsanretninger og julemiddage, der virkelig har været efterspurgte, siger restauranchefen, der i de kommende uger venter stort salg af fastelavnsboller.
- Ud over de almindelige med flødeskum, har vi også to gammeldags varianter til dem, der vil prøve noget helt andet her i den kolde tid, siger cafe-chefen, der glæder sig til foråret, så det forhåbentlig bliver tilladt med servering udendørs på torvet - og måske indendørs også. dbr
KOMMENTARER