cookie-og-privatlivspolitik
En af dem, der virkelig sætter priserne ned er Lotte fra "Hjemme Hos", som regner med et størt ryk-ind i den julepyntede butik.
En af dem, der virkelig sætter priserne ned er Lotte fra "Hjemme Hos", som regner med et størt ryk-ind i den julepyntede butik.
Foto: Vinnie Nørgaard

Ugeavisen Lolland

Vild julekup-uge i Nakskov

Black Friday er blevet til Black Week i Nakskov med tilbud på 20-25 procent i mange butikker - og så er julepynten blevet hængt op i hele byen
23. november 2020 kl. 09:50 Af Daniel Brøns

Annonce

NAKSKOV Når en kuffert er sat ned fra 3000 til 500 kroner - og en seng pludselig koster 64 procent mindre end normalt, så er der lagt op til rigtigt store julegaver i Nakskov i år, hvor Black Friday breder sig over hele ugen. Nogle butikker har tilbud fra mandag til lørdag, mens andre har lidt anderledes perioder, men fælles gælder, at de alle har lagt op til, at julehandlen kan indledes med et brag - og en oplevelse.

Eventmanager i Nakskov Handel Katrine Hartmann er derfor overbevist om, at rigtigt mange kommer ud i gaderne i ugen.

- Inden ugen er kommet i gang, er julepynten oppe og juletræet tændt også. Og så er der jo så smukt pyntet i alle butikkerne, siger hun og fortæller, at de få butikslokaler, der er tomme også ofte vil være julepyntet.

- Heldigvis er det blevet færre og færre, for der er virkelig kommet gang i Nakskov i de seneste måneder, siger hun og anbefaler, at man også benytter lejligheden til at opleve nogle af de mange spisesteder, som Nakskov kan byde på.

Selve Black Friday kan måske for mange være en god lejlighed til at mødes med familien inden weekenden, og den dag vil der være åbent til 19.


Masser af tid

- Der er jo rigeligt med lejlighed til at handle inden, så klokken 19 er fint - også hvis man skal videre ud at spise, siger eventchefen, der i år desværre måtte aflyse det store fyrværkeri.

- Men rigtigt meget er det samme som andre år. Der vil være duft af brændte mandler, der vil være salg af "glögg to go" mange steder, og der vil frem for alt være julepyntet og fyldt med glade mennesker, siger hun. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce