cookie-og-privatlivspolitik
Gæsterne er rykket indendørs på Vin&Brød, der til og med sen eftermiddag holder åbent for spisning.
Gæsterne er rykket indendørs på Vin&Brød, der til og med sen eftermiddag holder åbent for spisning.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Vin & Brød satser nu på mad i dagtimerne

Efter en forrygende sommersæson med 7500 solgte frokoster, skæres nu fra og med mandag den. 4. oktober ned på åbningstiden hos Café Vin & Brød. Personalemangel er en del af årsagen.
08. oktober 2021 kl. 07:59 Af Daniel Brøns

MARIBO Standarden skal være høj i hele åbningstiden, så derfor har Café Vin & Brød nu valgt at begrænse den, så der altid er bemandet med det dygtige personale i køkkenet, som stedet er kendt for.

Restaurantchef Jakob Kuld Heiberg kan - som mange andre i branchen - ikke finde professionelt køkkenpersonale - og han mener derfor, at det lige nu gælder om først og fremmest at holde fokus på det liv, der er i dagtimerne i den populære café.

- Det er især indtil 17, der er trafik her, så fremover kan man bestille i restauranten fra 8-16.30 - og der lukkes så klokken 17, siger han og fortæller, at bageren fremover vil have tidligt åbent som normalt.

- Der kommer rigtigt mange mellem 6 og 8 om morgenen, så her vil der fortsat være åbent for salg, siger han.


Jul med surt og sødt

I caféen vil efterårets fokus især være lækre salater, tapas og kreative sandwiches, som har været utroligt populære i den seneste tid, fortæller Jakob Kuld Heiberg, der forsikrer, at personalet også fremover har tid til at lave morgenkoplet tidligt - og vil finde på lækre nyskabelser, som de plejer.

Annonce

- Lige nu er der godt gang i syltningen til de mørke måneder, så det bliver også en del af de julefrokoster, som vi plejer at sælge rigtigt mange af, siger han.

Planlagte arrangementer uden for den normale åbningstid ændres der ikke ved - og det kan også være, at der kommer flere til, forsikrer Jakob Kuld Heiberg.

- Vin & Brød er jo blevet et kultursted i byen, så naturligvis opstår der hele tiden nyt, men de nye åbningstider ligger fast et godt stykke tid fremover, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE