cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Rasmussen Business LF
Thomas Rasmussen Business LF
Foto: Business LF

Ugeavisen Lolland

Web-udviklingshjælp til butikker

Business Lolland-Falster tilbyder krisehjælp til butikslivet - og opfordrer i den forbindelse butiksejere til at få oprettet webshops, der giver flere indtægter, hvis færre besøger de fysiske butikker i bybilledet.
04. maj 2020 kl. 10:18 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

LOLLAND Alle medlemmer af handelsstandsforeningerne i Nakskov, Maribo og Sakskøbing har fået tilbudt et gratis medlemskab af Business Lolland Falster i resten af 2020 samt i 2021.

Det er resultatet af et samarbejde, som er indgået mellem byernes handelsstandsforeninger og Business LF for at hjælpe detailhandlen bedst muligt gennem coronakrisen.

- Vi har indgået samarbejdet, da det er ultravigtigt, at vi fortsat styrker og videreudvikler detailbranchen lokalt. Vi skal trække på al den viden, der er tilgængelig, for at vi styrket kan komme ud på den anden side af krisen, siger eventmanager Katrine Hartmann fra Nakskov Handel & Erhverv.

- De butikker, som allerede har etableret webbutik, har tydeligvis klaret sig bedst gennem corona-krisen. Derfor er det oplagt, at vi arbejder intenst med at få flere detailbutikker til at komme med på den digitale bølge og få gang i en webbutik, siger Thomas Rasmussen, forretningsfører ved Business Lolland-Falster.

Han har allerede observeret, hvordan den digitale udvikling har fået et skub fremad under corona-krisen. For som det typisk er, sker de største og hurtigste fremskridt under kriser.

- Mindsettet har ændret sig. Flere har under corona-krisen indset, hvor meget digitaliseringen egentligt kan. Så det er det rigtige tidspunkt at skubbe gang i, at flere detailbutikker får etableret en webbutik, siger han.

Det sponsorerede medlemskab af Business Lolland-Falster har for den enkelte butik en værdi af 8.000 kroner, og der er stadig plads til at hjælpe endnu flere, meddeler foreningen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce