cookie-og-privatlivspolitik
Der er mere pakkearbejde hos XL, men det er normal service, fortæller Tim Rasmussen.
Der er mere pakkearbejde hos XL, men det er normal service, fortæller Tim Rasmussen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

XL Byg har god fremgang

På trods af corona-nedlukningen, så går det rigtigt fint for XL-byg i Rødby, der oplever fremgang i salget. Ikke mindst sommerhuskunderne bestiller digitalt og henter varerne i løbet af et par timer.
20. februar 2021 kl. 06:15 Af Daniel Brøns

Annonce

RØDBY Mens de ventede kunder fra Femern ikke ligefrem har væltet byggemarkedsbranchen på Lolland endnu, så er der rigtig god gang i byggeriet blandt de private, der nu har tid til at renovere deres sommerhuse og helårsboliger. Det fortæller Tim Rasmussen, der er ejer af XL-Byg i Rødbyhavn, som oplever, at kunderne hurtigt har vænnet sig til nedlukningen.

- Det er jo på mange gange nemmere, når de bare skal bestille på nettet eller sende en SMS, hvorefter vi pakker det hele til dem i løbet af et par timer, siger han.

Tim Rasmussen erkender dog, at de ansatte kommer til at løbe lidt hurtigere for at yde så massiv en service lige nu, men det kan godt lade sig gøre at nå det hele.

- Vi tilpasser os den særlige situation og lukker da også lidt tidligere hver dag, ligesom vi har lukket om lørdagen. Men omsætningen er som den plejer, siger han og tilføjer:

- Heldigvis havde vi systemerne til onlinebestilling, så vi kan servicere, men vi savner at møde kunderne og yde den personlige service.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE