cookie-og-privatlivspolitik
Du kan også støtte uden at være med i selve løbet - bl.a. ved at købe en t-shirt via Scleroseforeningens hjemmeside.
Foto: PR

Ugeavisen Lolland

You Go Girl Nakskov 2020 - sammen, hver for sig

You Go Girl-løbet gennemføres - trods corona-krisen. Det sker fredag 12. juni.
10. juni 2020 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV - Selvfølgelig skal vi ud og gå igen i år og samle en masse penge ind til den altafgørende scleroseforskning og sætte fokus på sclerose trods corona!

Sådan lyder der fra Kamilla, som selv fik sclerose for 4,5 år siden, og hendes veninde, Mathilde.

De to arrangerer for tredje år i træk You Go Girl-løbet i Nakskov til fordel for forskning i sclerose.


Et skridt for hver patient

- Ruten er på 11,2 kilometer. Det svarer til cirka 16.000 skridt = ét for hver dansker, der har sclerose - og man kan sagtens gå, hvor man nu er fredag 12 juni, hvis man ikke har mulighed for at komme til Nakskov og gå den rute, der er lavet, lyder det fra arrangørerne og fortsætter:

- Man kan gå på lige det tidspunkt, man har lyst og det passer ind den 12 juni , men i mellem klokken 16 og 19 står vi selv ved Svingelen ved Bøgevej i Nakskov. Og her er alle velkomne til at komme forbi og følges med os på ruten.


Sponsorerede gaver

Der vil vil være mulighed for armbånd, en lille goodiebag med blandt andet ting fra Helsehuset, Meny og Super Brugsen. Desuden vil der være lodtrækning med sponsorgaver fra blandt andet Alfa Lava, Station 29, Sarajevo, bobles, Daugbjerg med flere.

Der vil ikke være start- og målområde, så folk har mulighed for at starte på ruten, hvor de har lyst - men ruten i Nakskov lægges op på facebook - eller man kan starte ved Svingelen og få et kort udleveret.

Hvis man ikke har muligehd for at gå med den 12. juni, kan man alligevel støtte indsamlingen, som findes på facebook. Man kan tilmelde sig på Yougogirl.dk og på facebook.

- Lige nu er en særlig tid, der kræver at vi passer ekstra godt på hinanden og sådan vil det også være på denne gåtur, så vi håber at I vil følge de gældende forholdsregler, lyder det fra Kamilla og Mathilde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce