cookie-og-privatlivspolitik
Magtens Korridorer vil zoome ind på gruppens 7. album "Halvt til Helt", hvor de varierede og lækkert lydende sange bevæger sig gennem byens 24 timer fra morgen til morgen.
Magtens Korridorer vil zoome ind på gruppens 7. album "Halvt til Helt", hvor de varierede og lækkert lydende sange bevæger sig gennem byens 24 timer fra morgen til morgen.
Foto: magtens Korridorer

Ugeavisen

- Man kan lige så godt nyde turen!

Stars får i denne uge besøg af Magtens Korridorer, Allan Olsen (I Vordingborg Teatersal) og Scandinavian Pink Floyd Project.
14. november 2018 kl. 10:15 Af Manfred Sørensen

Annonce

Stars i Vordingborg har taget hul på men særdeles spændende musiskalske uge, der byder på rigtig spændende danske navne.

Torsdag får det regionale spillested besøg af Magtens Korridorer, der denne aften vil zoome ind på gruppens 7. album "Halvt til Helt".

Dette album er måske det mest reflekterede, poetiske og filosofiske fra Magtens Korridorer, hvis medlemmer efterhånden har været med så længe, at de nu oplever at stå et sted midt i livet. 

- At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man skal hverken slå græs eller andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen og tage det, som det kommer og få en fest, og det gør vi så, som forsanger Johan Olsen udtrykker det.

Fredag er der så besøg fra det nordjyske i form af Allan Olsen, hvilket dog sker i Vordingborg Teatersal. Han er en landets fineste tekstforfatter og han optræder fuldstændig solo en rigtig god mulighed for at nyde netop teksterne, og de fortræffelige røverhistorier, Olsen er så kendt for at krydre sine koncerter med.

Lørdag, tilbage på Stars, er der så mulighed for vellyd over hele linien, når det meget roste kopibandScandinavian Pink Floyd Project genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på, hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

"Wish You Were Here" udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder.

Billetter mv. på stars.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce