cookie-og-privatlivspolitik
Eva Petersen står bag Nykøbing Messen for sjette år i træk og igen i år er der 100 stande.
Eva Petersen står bag Nykøbing Messen for sjette år i træk og igen i år er der 100 stande.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

- Vi har brug for nærvær og det får man på en messe

Nykøbing Messen byder på to dage med masser af lokale virksomheder.
06. marts 2019 kl. 10:03 Af Manfred Sørensen

Annonce

En ting er at surfe rundt på nettet blandt udbydere af ting og sager, se billeder og læse om produkterne...

Noget helt andet er at se tingene "in real", røre ved dem, have en dialog med rigtige mennesker og få råd og vejledning samt svar på sine spørgsmål.

De sidste kan man ihvertfald, når der lørdag og søndag igen er Nykøbing Messe i Nykøbing F. Hallerne - både inde og ude.

Her vil der være ikke færre end 100 stande - langt de fleste med lokale firmaer - hvor man kan se og opleve alt fra lige fra billedkunst og biler til varmepumper, fitness og gulvbelægning for kun at nævne en brøkdel af hvad der venter publikum.

- Jeg synes det er vigtigt, at vi værner om det lokale erhvervsliv. Vi har brug for nærvær og det får man jo ved en messe. Her kan man ikke blot se og røre ved tingene men også se virksomhedsejerne og få den personlige dialog. Det er der stadig mange der foretrækker, lyder det fra Eva Petersen, der for sjette år i træk står bag Multimessen i Nykøbing F., og som også er kvinden bag Vordingborg Messen. Denne fandt sted for et par uger siden - i øvrigt for 12. gang.

- Det er skønt, at der også er opbakning til en messe her på Falster. Og for virksomhedsejerne er messen jo også et positivt afbræk i hverdagen og en god lejlighed for at vise flaget og komme i kontakt med potentielle nye kunder. Man får uddelt en slags levende visitkort, understreger Eva Petersen.

Det bliver medlem af Folketinget, Marcus Knuth (V), der holder åbningstalen på lørdag. Og så er messen ellers også krydret med underholdning leveret af blandt andet Nykøbing Falster Garden, en messekonkurrence med jævnlige udtrækninger om attraktive præmier fra udstillerne og besøg af messebamsen, der er klar til at hygge om messens mindste besøgende.

Der er gratis entré og fri parkering.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce