cookie-og-privatlivspolitik
Et af Døllefjelde-Musse Markeds absolutte højdepunkter er damefrokosten. Her er stemningen gigantisk. Sådan bliver det med garanti også i år!
Et af Døllefjelde-Musse Markeds absolutte højdepunkter er damefrokosten. Her er stemningen gigantisk. Sådan bliver det med garanti også i år!
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen

- Vi kommer fra Dølle...

Torsdag går det løs med Døllefjelde-Musse Marked, der i år kan fejre 40-års jubilæum.
14. maj 2019 kl. 09:03 Af Manfred Sørensen

Annonce

Nedtællingen til årets Døllefjelde-Musse Marked for alvor startet.

Der er kun få dage til, det finder nemlig som altid sted i St. Bededagsferien - i år fra torsdag 16. til søndag 19. maj - og denne gang er der faktisk tale om 40-års jubilæum!

Der ventes omkring 120.000 gæster, der i de fire dage vil fornøje sig på den eneorme markedplads, hvor er der er alt fra kræmmere og madboder til tivoli og musiktelte med et gigantisk udvalg af live-musik.

Her er betegnelsen "Noget for enhver smag" ikke en floskel! Se blot kunsternavnene her: Birthe Kjær, Bro, Dodo & The Dodos, Lars Hansen and The Burgermeisters, Italobrothers, James Rasmussen, Lecia Jønsson, Albatros, Steve Hart, dj Harske Hubbi, Vela, Drömhus, Patrick Smidt, Doc Houlind og Paw Patrol for blot at nævne nogle.

Fredagens gøglergudstjeneste i Døllefjelde Kirke bliver med Jacob Haugaard som praktikant.

Og så er der jo et af markedets absolutte højdepunkter: Damefrokosten....!

Og uanset om man er til kræmmermarked, underholdning og gøgl eller ej, så kan man jo altid kigge forbi og nyde den helt forrygende markedspølse - Døllepølsen.

Så nu håber alle blot på masser af sol og varme.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce