cookie-og-privatlivspolitik
Stig Høholt Larsen foran LF Servicecenters nye domicil på Gartnervej 2. På torsdag kan han fejre 25-års jubilæum.
Stig Høholt Larsen foran LF Servicecenters nye domicil på Gartnervej 2. På torsdag kan han fejre 25-års jubilæum.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

25 år med hårde hvidevarer

Stig Høholt Larsen, indehaver af LF Servicecenter på Gartnervej, fejrer torsdag branchejubilæum.
15. maj 2019 kl. 09:04 Af Manfred Sørensen

Annonce

Service på hårde hvidevare, varmepumper, klimaanlæg, udstyr og service til storkøkken drift og vandbehandling med med mere.

Ja, LF Servicecenter, der netop er rykket ind i nye lokaler på Gartnervej 2A i Nykøbing, favner i den grad bredt.

LF Servicecenter blev etableret i 1972 i Væggerløse og var i mange år ejet af Henrik Nielsen.

Firmaet rykker senere til Gartnervænget 6 i Nykøbing, hvor den nuværende indehaver Stig Høholt Larsen så overtager det. Han flytter det så efter nogle år til Fjordvej, men for en måned siden rykkede han og de i alt 12 ansatte så igen teltpælene op for at flytte ind i bygningen på Gartnervej - altså ikke langt fra det tidligere domicil på Gartnervænget.

Og nu kan Stig Høholt Larsen så se tilbage til 25 år i branchen og dermed fejre et fornemt jubilæum.

- Det har været nogle meget spændende år i en branche, der i den periode virkelig har udviklet sig. Da jeg startede skiftede vi for eksempel kogeplader på komfurer hos private, fortæller Stig Høholt Larsen.

- For os udgør hvidevareservicen hos private nu kun ti procent. Hårde hvidevarer er i årenes løb faldet i pris og de fleste vælger at købe nyt fremfor at lade reparere. Det er langt mere service på industrimaskiner inden for boligsektoren, institutioner og storkøkkener. Og så har vi været med fra fra starten for nu snart ti når siden med salg og montering af luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, understreger han.

LF Servicenter kører på hele Lolland-Falster, Møn samt Syd- og Vestsjælland. Men på torsdag er der nok en pause, når chefen fejrer 25-års jubilæum. Her er forretningsforbindelser, kunder, venner med videre velkomne.

Her i jubilæumsugen er LF Servicecenter også klar med et specialtilbud på en Mitsubishi varmepumpe - se annoncen andetsteds her i avisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce