cookie-og-privatlivspolitik
Med Rasmus Klump kan børn i alderen 2-10 år nu løbe Centimeter Maraton, et børneløb på 42.195 centimeter. Det svarer til 422 meter, så selv de mindste kan være med.
Med Rasmus Klump kan børn i alderen 2-10 år nu løbe Centimeter Maraton, et børneløb på 42.195 centimeter. Det svarer til 422 meter, så selv de mindste kan være med.
Foto: Børneulykkesfonden

Ugeavisen Guldborgsund

3, 2, 1 - løb sammen med den sjove Rasmus Klump

Fredag 6. juli afholder Børneulykkesfonden Centimeter Maraton på Lilletorv i Nykøbing. Tilmelding kan sker på www.centimetermaraton.dk. Alle tilmeldte børn en løbspose, refleksmedalje, diplom og en flot, trafiksikker refleksvest. Overskuddet går ubeskåret til forebyggende arbejde med at skabe større trafiksikkerhed og forebygge børneulykker.
27. juni 2018 kl. 14:32 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce
FAKTA

Snør løbeskoene, og tag børnene med til en aktiv og sjov dag, når Børneulykkes-fondens Centimeter Maraton løber af stablen 6. juli på Lilletorv i Nykøbing F.

Fra klokken 14 vil der være uddeling af refleksveste med Rasmus Klump og afhentning af løbsposer.

Det klassiske maratonløb er 42.195 kilometer, mens Centimeter Maraton er 42.195 centimeter.

Eller godt 400 m. Her kan selv de allermindste være med og gennemføre deres første maraton i selskab med selveste Rasmus Klump.

Rasmus Klump er klar til nye eventyr og glæder sig til at løbe Centimeter Maraton med en masse nye venner.


Hils på Rasmus Klump

Centimeter Maraton handler om at bevæge sig, mens man har det sjovt.

Alle børn får rig mulighed for at hilse på Klump, for han er naturligvis med både før, under og efter løbet.

Løbet er for børn mellem 2-10 år, og det er inddelt i to grupper: ?Pildskadderne? og ?Gøjerne?.

Pildskadderne er de mindste børn, hvor far eller mor må løbe med. Gøjerne er de større børn, som godt kan løbe hele distancen selv. Når man tilmelder sit barn til Centimeter Maraton, er man med til at støtte et godt formål.

- Overskuddet fra løbet går ubeskåret til vores forebyggende arbejde med at skabe større trafiksikkerhed for danske børn og forebygge børneulykker, oplyser Henriette Madsen, generalsekretær for Børneulykkesfonden.

Udover at få en sjov, aktiv og hyggelig oplevelse i Nykøbing får alle tilmeldte børn en løbspose, refleksmedalje, diplom og en flot, trafiksikker refleksvest med Rasmus Klump på.

Der bliver mulighed for at få taget billede med Rasmus Klump ved fotovæggen.

For mere information, besøg www.centimetermaraton.dk, hvor du også kan tilmelde dit barn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce