cookie-og-privatlivspolitik
Et glad revyhold år sig en fortjent skål efter en vellykket premiere.

6

Billeder

Et glad revyhold år sig en fortjent skål efter en vellykket premiere.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

5-stjernet debut for Schrøder og Pless

Det nye direktørpar har i den grad forstået at løfte den tunge arv efter Krøll.
17. juni 2019 kl. 08:21 Af Manfred Sørensen

Annonce

- Vi vil gerne lægge os i selen og lave revyen efter samme opskrift som Flemming har gjort det i 28 år. For det er den revyform vi begge rigtig godt kan lide.

Sådan lød det fra det debuterende direktørpar for Nykøbing F. Revyen, Pernille Schrøder og Mickey Pless, få dage før premieren i torsdags.

Og det er bestemt lykkedes for Schrøder og Pless og resten af holdet - Henrik Kofoed, Troels Malling, Rikke Buch Bendtsen og Rasmus Krogsgaard!

For årets sommerrevy er en rigtig Nykøbing F. Revy med fart over feltet, gode sketches, satire med bid, forrygende orkester, skønne sangnumre og ikke mindst sublimt skuespil. Det hele pakket ind i en både fornem og flot scenografi og koreografi.

24 numre - 13 i første og 11 i anden afdeling - og ingen tid til at kede sig. Men der er selvfølgelig numre, der virkelig hitter. Det første er "Ø-kuller", hvor Rasmus Krogsgaard giver den som muslimsk festsanger i et nummer han selv står bag.

Herefter følger Troels Malling som den bedragerisigtede Britta Nielsen i Sune Gylling Æbelø (tekst) og Mickey Pless' (musik) "I det store perspektiv".

Den rutinerede "ørken-søn", Henrik Kofoed, er sammen med Rasmus Krogsgaard sjove i Vase & Fuglsangs "Politisk korrekt", hvor det gamle, kendte revynummer med fire mand på en tømmerfllåde bliver brugt som afsæt.

Og så afsluttes 1. afdeling med revyens måske to bedste numre, "En seriemorder" og "Falstervisen", hvor publikum først kommer i selskab med en masse kendte skikkelser fra årtiers tv-dramaserier - lige fra "Livsens ondskab" og "Matador" til "Forbrydelsen" og "Badehotellet", hvorefter der venter et forrygende optrin med en vaskeægte Falster-folklore trup. Hold op, hvor er det sjovt...!

Herlighederne fortsætter i 2. afdeling, hvor det britiske brexit tages under vingerne i det stærke nummer "Goodbye", som blandt andet Leif Maibom er ophavsmand til.

Rikke Buch Bendtsen viser sit talent som særdeles sexet og smidig underviser i "Modul 1". Vi stifter bekendskab med Krænkerup Børnekor og Pernille Schrøder er helt fantastisk som Pia Kjærsgaard i "Der kommer altid no'en værre".

Til slut hædres Kim Larsen i et velvalgt og fornemt potpourri sammensat af Rasmus Krogsgaard.

Et flot punktum for en forestilling, der fortjener sine 5 ud af 6 stjerner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce