cookie-og-privatlivspolitik
En natur er under påførelse hos Kildevejens Frugt. Se nærmere på den 7. og 8. september, hvor der er åbent hus.
En natur er under påførelse hos Kildevejens Frugt. Se nærmere på den 7. og 8. september, hvor der er åbent hus.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Åbent hus på plantage

Der venter store som små to hyggelig eftermiddage hos Kildevejens Frugt.
06. september 2019 kl. 05:31 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Sensommeren er over os, og det betyder blandt andet, at vi kan forsyne os med velsmagende frugter fra diverse frugttræer. Har du lyst til at blive klogere på de mange sorter, og ikke mindst smage på lækkerierne, så kig forbi Kildevejens Frugt ved Frejlev i weekenden 7. og 8. september fra klokken 10 til 16 begge dage.

- De besøgende vil blandt andet få mulighed for at få en rundtur i plantagen, at se hvordan vi laver æblemost, børn og voksne kan få en tur i hestevogn, og så vil der selvfølgelig være selvpluk af æbler med videre, fortæller indehaver Søren Skov.

Forskellige haveselskaber vil også være repræsenteret. Og så vil det være muligt at kigge nærmere på plantagens naturcamp med shelters og tipis.

- Det er vores plan, at plantagen i fremtiden vil blive besøgt af institutioner og skoler, der eventuelt gerne vil blive og overnatte - eller måske cykelturister eller nogle andre. Man kan læse mere om tiltaget på vores hjemmeside, tilføjer han.

Ved weekendens arrangement vil der være mulighed for at købe pølser med brød og hjemmelavet æbleflæsk. Og så kommer Steens Bageri forbi med forskellige æblekager, man kan nyde med en kop kaffe eller te.

Og så kan du selvfølgelig købe æbler, pærer og most med hjem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce