cookie-og-privatlivspolitik
Butikschef Jonas Rasmussen (tv) og souschef Christian Skov Møller ser frem til at kunne slå dørene op til den nye butik, hvor der lægges ud med masser af åbningstilbud.

2

Billeder

Butikschef Jonas Rasmussen (tv) og souschef Christian Skov Møller ser frem til at kunne slå dørene op til den nye butik, hvor der lægges ud med masser af åbningstilbud.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Åbner på torsdag

- men allerede dagen i forvejen åbnes dørene til en VIP-aften i den nye Sportmaster butik.
29. oktober 2018 kl. 10:28 Af Manfred Sørensen

Annonce

Så er nedtællingen til åbningen af Nykøbings nye Sportmaster-butik startet.

Dørene åbnes torsdag 1. november klokken 10, hvor Sportmaster så får til huse i naboejendommen i Jernbanegade, i de lokaler, hvor der for indtil et par måneder siden var Hennes & Mauritz.

Sportmaster-butikken vil dog "kun" være at finde på stueplan og får et areal på 500 kvadratmeter - de 400 til selve salgsareal og de sidste 100 til lager. Som nabo har man så den nyåbnede modebutik Only, der har "nappet" den anden halvdel af det gamle H&M.

- Vi har haft og har stadig meget travlt med at indrette os i de nye lokaler, så det hele kan blive klar til åbningen. Vi glæder os meget til at kunne rykke ind her i en forretning, der bliver langt mere moderne og præsentabel, lyder det fra butikschef Jonas Rasmussen.

Sammen med syv kolleger, heraf tre andre fuldtidsansatte, skal han betjene kunderne i den nye butik, hvor det vil bugne med åbningstilbud.

Allerede onsdag 31. oktober er der forpremiere med en VIP-aften, hvor der er åbent fra klokken 18 til 21.

- Her håber vi selvfølgelig også på stor tilstrømning, siger en forventningsfuld Jonas Rasmussen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce