cookie-og-privatlivspolitik
Middelalderensemblet Giòia spiller skønne toner fra Middelalderen til Guldborgsund-bibliotekernes tilbagevendende begivenhed, hvor de traditionen tro løfter sløret for  efterårssæsonen.
Middelalderensemblet Giòia spiller skønne toner fra Middelalderen til Guldborgsund-bibliotekernes tilbagevendende begivenhed, hvor de traditionen tro løfter sløret for efterårssæsonen.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Anderledes middelalder-aften

Hør om, hvad der foregik under dynen i Middelalderen, og nyd en lækker middelalderlig middag og koncert på Hovedbiblioteket.
02. august 2019 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Kom med til en helt særlig aften i Middelalderens tegn, når Guldborgsund-bibliotekerne inviterer til deres halvårlige Release-arrangement på bibliotekets arrangementsprogram for efteråret torsdag 15. august klokken 17.45.

Aften starter med en skøn middag leveret af Gæstgiveriet Den Gyldne Svane fra Middelaldercenteret, der fremtryller en middelalderlig buffet bestående af specialiteter som for eksempel postej af svinekød og kylling tilsmagt med safran og spidskommen, gnaveben med salsement og kanelstegt kyllingelår.

Derefter er der fokus på et anderledes aspekt fra Middelaldertiden: nemlig seksualiteten i Middelalderen, når Kåre Johannesen, som blandt andet har været inspektør på Middelaldercenteret, beriger os med sit foredrag, der tager udgangspunkt i hans bog Hor Saa Vide.

Efter et sådan foredrag trænger publikum nok til lidt skøn musik som i anledningen bliver leveret af middelalderemsemblet Giòia. Giòia spiller instrumentale danse fra 1300-tallets Europa, fortrinsvis fra Italien og Frankrig i egne arrangementer.

Arrangementet er udelukkende for medlemmer af Guldborgsund-bibliotekernes biblioteksklub. Er du ikke medlem af klubben, så skynd dig forbi dit lokale bibliotek og meld dig gratis ind. Billetter til arrangementet skal købes senest onsdag 7. august klokken 22 af hensyn til madbestilling. Arrangementet finder sted i Salen på Hovedbiblioteket. Vær opmærksom på, at der ikke er elevator til salen, der ligger på 1. sal.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce