cookie-og-privatlivspolitik
Bandagisterne åbner officielt på fredag. Her har Ugeavisens fotograf fanget Lisbeth, bandagist Torben Sørensen med hund og Lilly, der alle glæder sig til den nye hverdag i Store Kirkestræde.
Bandagisterne åbner officielt på fredag. Her har Ugeavisens fotograf fanget Lisbeth, bandagist Torben Sørensen med hund og Lilly, der alle glæder sig til den nye hverdag i Store Kirkestræde.
Foto: Lars Henriksen

Ugeavisen

Bandagisterne klar igen efter kioskbrand

- dog hedder adressen fremover Store Kirkestræde 7, og altså ikke længere Jernbanegade, hvor butikken blev ødelagt i forbindelse med brand i nabokiosken.




28. august 2018 kl. 10:45 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I forbindelse med en voldsom kioskbrand i Jernbanegade, blev naboforretningen Bandagisterne så beskadiget, at der måtte tænkes i andre baner.

Hurtigt blev der åbnet en midlertidig funktion for bandagistkunder hos GuldboSund i Sundby, og på fredag 31. august klokken 13 inviteres alle til den officielle åbning af Bandagisterne i Store Kirkestræde (hvor der sidst har været Bolig Outlet).


Alt er nyt

- Vi er åbnet stille op, og har hele tiden forsøgt at hjælpe kunderne bedst muligt med de ting, vi har på hylderne. Og vi har heldigvis kunnet hjælpe de fleste. Hele vores varelager røg jo, så vi har ikke engang kunnet tage en pakke skosnører med os. Vi er startet op igen med varer fra vores hovedlager i Korsør, og så er efterårsvarerne begyndt at komme. Så nu begynder det at ligne noget, fortæller Lisbeth Ramussen fra Bandagisterne, der føjer til:

- Vi er rigtig glade for vores nye lokale, hvor der også er belvet plads til en barre. Det er blevet dejlig lyst, og der er god plads til at komme rundt. En elscooter kan faktisk vende rundt herinde. Og så er det en hyggelig og rar gade.

Så kig ind på fredag fra klokken 12 til 15, og hør mere om, hvad Bandagisterne kan tilbyde - for blot at nævne noget, kan de være behjælpelige med lymfestrømper, kompressionsstrømper, kontakt til en ortopædskomager, muligheder for brystopererede, formidler parykker og meget mere.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce